Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrat će za Leipzig

Neobičan put mladog igrača: PSG ga prodao, ponovo kupio pa odmah poslao na posudbu

Xavi Simmons
Foto: Fabrizio Romano/Twitter
20.07.2023.
u 02:00

Prošle je sezone u dresu PSV-a odigrao 48 utakmica te upisao 22 pogotka i 12 asistencija. Rođen u Amsterdamu, Simons je prošao Barceloninu omladinsku akademiju prije nego što se preselio u Pariz

Nizozemski nogometaš Xavi Simons vratio se u Paris Saint-Germain nakon dobre sezone u PSV-u, ali je odmah poslan na posudbu u njemački Leipzig.

Simons je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor s PSG-om 2019., a dvije godine kasnije debitirao je u utakmici Kupa Francuske. Zatim je potpisao za PSV nakon samo 11 nastupa za PSG.

VEZANI ČLANCI:

Prošle je sezone u dresu PSV-a odigrao 48 utakmica te upisao 22 pogotka i 12 asistencija. Rođen u Amsterdamu, Simons je prošao Barceloninu omladinsku akademiju prije nego što se preselio u Pariz. Bio je dio nizozemske reprezentacije na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Katru.

VIDEO Bjelica o mogućem dolasku hrvatskih igrača u njegov klub: Nadam se da će doći još koji igrač

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije