Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Perišić

''Ne želim zabiti Dinamu samo zato što sam hajdukovac''

Ivan Perišić
AFP
03.11.2010.
u 10:36

Hrvatski napadač u Club Bruggeu Ivan Perišić s nestrpljenjem čeka sutrašnje gostovanje plavih

– Utakmica s Dinamom posljednja nam je šansa. Ne pobijedimo li, šanse za drugi krug svest će nam se na teoriju – kaže Perišić.

Znači li to da će Brugge jurnuti od prve minute?

– Ne vjerujem da ćemo igrati puno ofenzivnije nego u Maksimiru. U igri protiv Dinama ne smijete srljati.

Iako je u posljednje dvije utakmice zbog lakše ozljede zadnje lože ulazio u igru s klupe, Perišić bi sutra trebao biti u prvih 11, pogotovo što će Belgijcima zbog kartona nedostajati najbolji strijelac, Venezuelac Vargas.

A zbog lošijih rezultata Bruggea u prvenstvu (tek 9. na ljestvici) puno je medijskih kritika.

– Pritišću nas sa svih strana, ali nije to ništa prema onome kako bi mediji pritiskali Dinamo ili Hajduk da su deveti na tablici – kaže Perišić.

Kao bivši hajdukovac, Perišić će sigurno željeti zabiti Dinamu.

– Uvijek želim zabiti gol, nije mi Dinamo poseban motiv samo zato što sam hajdukovac – zaključio je Perišić.

Komentara 3

Avatar Topgen
Topgen
10:42 03.11.2010.

Ako bude u prvoj postavi ... jer je zajedno sa Odjidjom dobio novcanu kaznu zbog ... nezalaganje. U Bruggeu mozes sve samo ne to.

MA
Majur
10:45 03.11.2010.

Eto glupih novinarskih pitanja.....dali zelite zabit dinamu gol kao hajdukovac.........decko je profesionalac kojeg su u splitu neperspektivnim proglasili(nije platio da igra ili je strucni stozer bio slijep),otisao je van i dokazao se kao odlican mladi igrac.Njegov posao je dati gol ako moze svakome pa i dinamu......Sjecam se kad je Drazen Petrovic u dresu Real Madrida sam rasturio cibonu....to su profesionalci i kad za nasu repku igra daje sve od sebe i to je ono sto se trazi......

OB
-obrisani-
12:45 03.11.2010.

Perišić: Dinamo mi nije poseban motiv jer sam imao osječaj dok sam igrao sa njima da igram protiv FC River Plate, FC Boca Juniors ili FC Colo Colo jer osim Biščana, Badelja i Vrsaljka hrvatine nisam vidio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije