Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

Spursi se poigrali s Memphisom, Spahijina Atlanta ispunila očekivanja

San Antonio Spurs
Reuters/PIXSELL
20.04.2016.
u 09:33

San Antonio je pobijedio 94-68 i pokazao u koliko lošem stanju su Grizzliesi ove sezone

San Antonio Spurs i Atlanta Hawks su poveli sa 2-0 u seriji na četiri pobjede u prvom krugu doigravanja nakon što su slavili protiv Memphis Grizzliesa i Boston Celticsa.

Drugi put u tri dana  San Antonio Spurs su uvjerljivo pobijedili Memphis Grizzliese sa 94-68.  Nakon prve četvrtine Spurs su imali prednost od 11 koševa (22-11) i razlika je samo rasla kako je utakmica odmicala, na poluvremenu na 14 koševa, a nakon tri četvrtine na 17 koševa da bi u zadnjom dijelu utakmice iznosila i 28 koševa.

Najučinkovitiji kod Spursa bio je Patty Mills koji je utakmicu završio sa 16 pogodaka. Kawhi Leonard je dodao 13 koševa, a Kevin Martin i LaMarcus Aldridge po 10 svaki. Memphis je predvodio  Tony Allen koji je utakmicu završio sa 12 koševa, dok je Zach Randolph ubacio 11 uz 12 skokova.

I Atlanta je povećala prednost na 2-0 pobijedivši Boston Celticse sa 89-72. Kyle Korver je zabio pet trica od čega četiri u prvih sedam minuta utakmice i Atlanta je na poluvremenu imala prednost od 21 koša. Najbolji strijelac Hawksa bio je  Al Horford sa 17 koševa i pet blokova, dok je Jeff Teague dodao 13 koševa i šest asistencija.

Najbolji strijelac Bostona bio je Isaiah Thomas koji je zabio 16 koševa,  Amir Johnson je ubacio 14 uz osam skokova. Boston je imao šut iz igre u prvoj četvrtini 13.6 posto i završio ju je sa samo sedam koševa što je najniži učinak u jednoj četvrtini u klupskoj povijesti. U drugoj četrvtini je Atlanta malo usporila i Boston je smanjio prednost, približivši se na deset razlike 36-26, ali je onda Korver odgovorio tricom na to i Boston u zadnjih pet minuta poluvremena nije zabio koša. Hawks su vodili na poluvremenu sa 43-28.

REZULTATI:

Atlanta Hawks - Boston Celtics 89:72
San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 94:68

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije