Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA DOIGRAVANJE

San Antonio još jednom slavio u Los Angelesu, Nowitzki završio svoj put

NBA
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
29.04.2015.
u 09:34

Rocketsi su pobijedili 103:94, a Spursi 111:107

Houston Rocketsi prošli su prvu tešku prepreku, a San Antonio Spursi na dobrom su putu da naprave isto te ostanu u borbi za obranu naslova NBA prvaka.

Dallas Mavericksi stigli su u Houston s nadom u eventualnu pobjedu i nastavak serije, ali nisu imali snage. Predvođeni Hardenom (28), Smithom (20p, 8s) i Howardom (18p, 19s), Rocketsi su bili nezaustavljivi i pobijedili 103:94. Kod Dallasa najefikasniji je bio Ellis s 25 poena i Nowitzki s 22 poena i 14 skokova.

Time je završen put za Dallas i u sljedećoj će sezoni morati preslagati momčad. Nažalost, epizoda s Rajonom Rondom ih je na kraju itekako koštala, a sigurno bi bez te greške bili nešto bolje pozicionirani u regularnoj sezoni i možda bi prošli prvi krug doigravanja.

Na dobrom su putu to učiniti aktualni prvaci Spursi, i to protiv njima jako neugodnih LA Clippersa. Nakon što su prije dva dana na svom terenu izgubili, u Los Angeles su stigli s omjerom 2:2 i znalo se da bi ovo moglo bit prijelomno. U napetom su susretu slavili 111:107 i šokirali sve prisutne u dvorani.

Nisu pomogla 30 poena Griffina, kao ni njegovih 14 skokova. I Jordan je dodao 21 poen uz također 14 skokova. Paul je pak imao 19 i deset asistencija. No veliki problem za domaće bila je činjenica da su na klupi bila samo tri igrača, a pet ih nije igralo po odluci trenera Riversa. Kod Spursa je klupa bila moćnija, zabila je 48 poena. No najefikasniji bio je sjajni Duncan s 21 poenom i 11 skokova, a 18 je dodao Leonard, uz devet skokova. Spursi su imali još četiri dvoznamenkasta i timskom igrom su slomili Clipperse. Serija sad seli u San Antonio.

REZULTATI:

Houston Rockets - Dallas Mavericks 103:94 (4:1)
LA Clippers - San Antonio Spurs 111:107 (2:3)

>> Brooklyn izjednačio protiv Atlante uz Bogdanovićevih 15 koševa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije