Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FERNANDO ALONSO:

'Najsigurnija oklada bit će Ferrarijevi vozači'

Fernando Alonso
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.12.2013.
u 14:52

- Ove sezone je bilo trenutaka kada nisam ostvario najbolji mogući rezultat, ali i trenutaka kada sam, primjerice u Maleziji, napravio grešku. Nadam se da se ovakve stvari neće dogoditi u 2014 - rekao je Alonso.

Fernando Alonso je izjavio kako su njegove performanse ove godine bile slabije nego 2012. Iako je imao odličnih vožnji ove sezone, gdje se posebno ističu dvije prilično dominantne pobjede u Kini i Španjolskoj, priznao je da nije izvukao maksimum u nekim utrkama te da je radio neke netipične greške.

- Vjerujem da je 2012. bila najbolja godina u mojoj karijeri. Ove sezone je bilo trenutaka kada nisam ostvario najbolji mogući rezultat, ali i trenutaka kada sam, primjerice u Maleziji, napravio grešku. Nadam se da se ovakve stvari neće dogoditi u 2014 - rekao je Alonso.

Osvrnuo se i na mogući odnos snaga sljedeće godine:

- Mnogi bi se kladili na Red Bull, ali vjerujem da će najsigurnija oklada biti Ferrarijevi vozači. No, naša godina može krenuti loše, ali pogledajte McLaren ili Williams.

Više pročitajte na www.gp1.hr.

>> Kimi je povučen, zato mislim da će Massa nedostajati Ferrariju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije