Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JA SAM DIO POVIJESTI'

Mourinho: Samo ne u Europsku ligu

Soccer - Pre-Season Friendly - AFC Wimbledon v Chelsea XI - The Cherry Red Records StadiumChelsea XI's manager Jose Mourinho during the Pre-Season friendly at the The Cherry Red Records Stadium, Surrey.Tim Parker Photo: Press Association/PIXSELL
Press Association/Pixsell
16.09.2014.
u 19:18

- Ovo natjecanje je dio moje povijesti i ja sam dio povijesti ovoga natjecanja. Bilo bi jedinstveno osvojiti naslov s tri različita kluba - rekao je Mourinho.

Nogometaši Chelsea u srijedu će protiv Schalkea odigrati svoju prvu utakmicu u novoj sezoni Lige prvaka. Trener Chelsea Jose Mourinho osvojio je naslov s Portom i Interom i ima priliku postati prvi trener koji je s tri različita kluba otišao do kraja.

- Ovo natjecanje je dio moje povijesti i ja sam dio povijesti ovoga natjecanja. Bilo bi jedinstveno osvojiti naslov s tri različita kluba - rekao je Mourinho.

No, Mourinha sada brinu druge stvari.

- Pokušat ću ponovo osvojiti Ligu prvaka, imam još puno godina ispred sebe. No, u ovom trenutku mi je u glavi samo jedna misao - nemoj igrati Europsku ligu. Za napredak naših igrača bilo bi vrlo loše da igraju u EL. Moramo napraviti sve kako bismo ostali u Ligi prvaka.

>> Mourinho: Guardiola je ćelav jer ne uživa u nogometu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije