Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VERBALNI RAT

Mourinho: Guardiola je ćelav jer ne uživa u nogometu

Mourinho Guardiola
Reuters (Ilustracija)
11.09.2014.
u 13:28

- Kada uživate u svom poslu, ne gubite kosu. Guardiola je ćelav, on ne uživa u nogometu - rekao je Mourinho.

Nastavlja se prepucavanje Josea Mourinha i Pepa Guardiola koje traje od vremena kada su vodili Real Madrid i Barcelonu. Ovaj put su se sukobili oko veličine trave.

Prvo je Guardiola rekao da trava treba biti niža jer to igru čini bržom, na što mu je Mourinho odgovorio da svatko ima svoj stil i da nogomet treba može biti spektakularan na više načina.

- Ljepota nogometa ovisi o treneru. Čini mi se da Mourinho daje prednost rezultatu ispred spektakla. To mu je jedino važno - "bocnuo" je trener Bayerna Portugalaca.

Odgovor Mourinha nije trebalo dugo čekati.

- Kada uživate u svom poslu, ne gubite kosu. Guardiola je ćelav, on ne uživa u nogometu - rekao je Mourinho.

>> Mourinho i Guardiola se posvađali oko polijevanja travnjaka!

Komentara 1

Avatar mihic
mihic
00:58 12.09.2014.

Mou je zakon .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije