Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Corriere dello Sport

Modrić je i dalje nesretan u Realu, odmah bi prešao u redove Intera

Luka modrić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
14.10.2018.
u 11:25

Talijani tvrde da je kapetan hrvatske reprezentacije još uvijek nesretan u Realu i da je spreman napustiti klub.

Iako je ljetni prijelazni rok već davno završio, milanski Inter i dalje ne odustaje od dovođenja Luke Modrića.

Talijani tvrde da je kapetan hrvatske reprezentacije još uvijek nesretan u Realu i da je spreman napustiti klub. Upravo ih je zbog takve retorike Real Madrid prijavio FIFA-i, ali crno-plavi su sigurni kako bi Modrić odmah prešao u njihove redove da ga odluče pustiti. 

Corriere dello Sport tvrdi da Modrić nema dobar odnos s novim trenerom Julenom Lopeteguijem, a i da odnos s predsjednikom Florentinom Perezom nije bajan. 

Mediji tvrde da su čelnici europskog prvaka spremni pustiti Modrića jedino u slučaju da dovede novu veliku zvijezdu poput Neymara ili Kyliana Mbappea. 

Pogledajte video: Luka Modrić ovim potezom izluđuje protivničke igrače

Ključne riječi

Komentara 5

DH
dalibor.hren
16:13 14.10.2018.

Lucija Tošić se u nogomet razumije ko Mara u krivi k...c!

KE
kentie
11:20 15.10.2018.

Već ovog ljeta su dani signali nad gradom...Luka je svjestan situacije, i mislim da samo "odrađuje" sezonu u Realju ...priznajmo: Dream team Realja se raspao i osipa i nema tu neke prevelike želje, motiva i htijenja...naime već od mjeseca svibnja ove godine su u Realju znali da CR 7 nepovratno odlazi, unatoč i usprkos svemu...e sad Luka je htio krenut omah za njim, ali nije moga', jer je ima nezavršen posal sa repkom u Rusiji...ali bez brige, po mojoj prognozi, Luka bi već ove zime moga' otperjat i odplahutat via Italia....sic transit gloria mundi...

AL
Alza
14:35 14.10.2018.

Jest kad bi ga Inter htio. Mozda Inter iz Zapresica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije