Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI GA ŽELE

Modrić dobio nevjerojatnu ponudu! Zavrtjet će vam se u glavi od iznosa plaće

Luka Modrić i Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
20.07.2018.
u 22:48

- Modrić danas u rukama drži nestvarnu ponudu iz Kine. Četrdeset milijuna eura godišnje, naravno neto - rekao je izvor

Luki Modriću odlične igre i naslov najboljeg igrača na Svjetskom prvenstvu donijele su basnoslovnu ponudu. Veznjak Real Madrida, kojega Transfermarkt procjenjuje na samo 25 milijuna eura, ima nevjerojatnu ponudu iz Kine.

- Modrić danas u rukama drži nestvarnu ponudu iz Kine. Četrdeset milijuna eura godišnje, naravno neto - rekao je izvor za Sportske novosti.

Modrić u Real Madridu ima ugovor koji mu jamči osam milijuna eura godišnje pa bi u Kini imao čak pet  puta veća primanja.

>> Pogledajte najavu za ekskluzivni razgovor s izbornikom Zlatkom Dalićem   

Luka je trenutno na odmoru nakon Svjetskog prvenstva i fantastičnog dočeka u Zagrebu i njegovom rodnom Zadru.

Luka Modrić i Dejan Lovren
1/10
Ključne riječi

Komentara 62

KA
kacavenda
23:38 20.07.2018.

Modric svjetski br 1 , bravo

ZA
zagabria1
00:31 21.07.2018.

Luka ne slušaj zavidne budale, uzmi tu lovu jer si u zrelim godinama. Pusti čast i prestiž, toga već imaš dovoljno. Osiguraj djeci fakultet, tj i fakultet i zgradu fakulteta:) Zaslužio si jer si ostao ljudina iako nisi imao lak put

DU
Deleted user
23:54 20.07.2018.

Eto onaj šepavi razbojnik je bio obični bravar koji se proglasio maršalom i doživotnim predsjednikom i živio je čisto pristojno za svoju kvalifikaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije