Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESELIO NA KLUPU

Mirror: Lovrenova budućnost u Liverpoolu je neizvjesna

dejan lovren
Press Association/PIXSELL
13.12.2014.
u 13:56

Navodi se da je hrvatski branič izgubio mjesto u momčadi, ali i povjerenje suigrača koji smatraju da je slaba karika.

Budućnost Dejana Lovrena u Liverpoolu je neizvjesna i to nakon samo šest mjeseci od dolaska u klub koji ga je platio 25 milijuna eura, piše engleski Mirror. Navodi se da je hrvatski branič izgubio mjesto u momčadi, ali i povjerenje suigrača koji smatraju da je slaba karika.

Lovrenovi kritičari nisu impresionirani njegovim igrama i smatraju da se ne može nositi s pritiskom koji nosi igranje za Liverpool. S druge strane, naš reprezentativac smatra da mu vezni red ne pomaže dovoljno u obrambenim zadacima.

Liverpool sutra gostuje na Old Traffordu kod Manchestera, a Mirror navodi da će Lovren najvjerojatnije tu utakmicu početi na klupi za rezerve.

>> Brojke ne lažu, Liverpool je mnogo bolji kad Lovren ne igra!

Komentara 8

DU
Deleted user
17:16 13.12.2014.

gledal sam taj Liverpool protiv Basela bas zbog ovih natpisa po nasim novinama u kojima se stalno blati Lovren i "odgovorno" kazem da oni ne gube zbog njega......pa ljudi dragi kod njih nis ne stima, ni sredine, ni napada a ni obrane ...u sredini 80% izgubljenih i krivo dodanih lopti pa ti igraj

MA
MagnusJohnson
19:22 13.12.2014.

U Liverpoolu napadači zabili tri gola u prva četiri mjeseca sezone, najbolji im je strijelac 35-godišnji Gerrard i njima je kriv Lovren. Kako da ne.

MO
moslavina9954
21:27 13.12.2014.

Lovren je bio i ostao kikser.Zbog toga ga nisu htjeli više u Francuskoj, a sada i u Liverpoolu.Takav je i u reprezentaciji i uvijek će to ostati jer je jednostavno takav.Koliko su noviari pisali o njemu kada je mijenjao klub...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije