Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI BORAC

Cro Cop brutalno odgovorio vojniku koji mu je rekao da nema muda

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
19.08.2018.
u 13:30

Ukratko, Filipović je dobio izazov od momka koji se predstavio kao bivši vojnik.

Kada ste Mirko Filipović uistinu vam rijetko može biti dosadno. Posebno ako imate “hrabrosti” ući u zahtjeve za poruke unutar svom Facebook sandučića te pogledati što tamo ima. Mirku je izgleda došla želja pogledati tko mu piše, a jedna ga je poruka toliko zaintrigirala da se odlučio njome javno pohvaliti, piše Fightsite.

Ukratko, Filipović je dobio izazov od momka koji se predstavio kao bivši vojnik. Zanimljivo, isti je prvo Cro Copu napisao da je dobar borac te da ga smatra uzora, da bi onda krenulo podcjenjivanje i izazivanje. Tako je isti rekao da bi predvidio svaki njegov potez te da smatra da ga Cro Copov high kick ne može srušiti. Pokraj toga se malo osigurao izjavom da bi mu trebali tri do četiri mjeseca prije nego bi bio sposoban savladati Filipovića. Pozvao ga je da “skupi muda” i odgovori mu.

Iako se može pretpostaviti da profesionalci često dobivaju ovakve poruke te da bi svakako najpametnije bilo iste ignorirati, Cro Cop je ovim putem odlučio odgovoriti, odnosno “skupiti muda”, kako je on sam napisao. Pozvao je momka na sparing u dvoranu, a usput je dodao i malo trash talka, kao što možete vidjeti u njegovoj objavi koju smo podijelili. Sve je popratio komentarom “danas izgleda svtako moze biti vojnik i dobiti oružje u ruke…”

"Evo skupio sam muda, ni sam ne znam kako jer moram priznati da me strah, ali evo kad smatraš da si spreman dođi do moje dvorane pa odradimo sparing, snimimo sve pa ću objaviti. To je ja mislim pošteno, a i da se ljudi malo nasmiju. Dvorana je u naselju Borčec tako da psihijatrija Vrapče nije daleko, jer ćeš nakon puštanja iz bolnice svakako tamo završiti na promatranju. Tako slučajevi su rijetki pa se doktori tamo uvijek raduju takvima, bivši vojniče", napisao mu je Mirko.

Cro Cop trenutno trenira s ciljem što bržeg dovođenja u optimalnu formu te se i dalje nada kako bi do kraja godine mogao odraditi dvije borbe, od čega bi mu onda za Silvestrovo konačno bila posljednja u karijeri.

Komentara 38

BA
bazinga
13:55 19.08.2018.

Brutalno--_vrhunac hrvatskog novinarstva. Brutalno seljački

NE
Neonacionalist
14:26 19.08.2018.

Bilo bi mu mnogo pametnije da nije ništa odgovarao i da je to jednostavno ignorirao , valjda misli da je ispao nekakva faca ali spuštajući se na razinu tog bivšeg vojnika i njegove nezrelosti je zapravo prvenstveno srozao sebe ,e , ovako ispada poprilično patetičan i kompleksaš što je poprilično loše za velikog sportaša i jednog od naših najvećih boraca .

IB
istina_boli
15:27 19.08.2018.

Cime se budala fali, pametan se toga stidi. Ovim odgovorom se spustio na nivo goreg od sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije