Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju za nokaut.com

Mirko: Da ne treniram, bio bih s prosvjednicima

'27.09.2010.,Zracna Luka Pleso, Zagreb - Poslije izgubljenog meca u Indianapolisu Mirko Filipovic se vratio u Zagreb. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
11.03.2011.
u 11:41

Mirko Filipović priprema se za borbu protiv Amerikanca Brendana Schauba sljedeće nedjelje ujutro u New Jerseyju, a tvrdi da već dugo nije bio u tako dobroj formi.

- Vrhunski sam spreman, pokazali su to barem sparinzi. To je tempo 20 posto veći nego što će biti u borbi. Ne znači da Bernand Schaub nema nikakve šanse, on je mlad dečko, gladan pobjeda. Kad se dva stokilaša razmašu, svašta pamti povijest borilačkog sporta. Nije to kao da idem igrat tenis s Federerom, ovdje te može iz očaja pogoditi i onda zaspiš - izjavio je Mirko u videointervjuu koji je s njime radio Marko Petrak za Nokaut.com.

- Razumijem ljude, ovo je katastrofa, ljudi rade, ne primaju plaću, to je najgori mogući oblik kapitalizma. Bez obzira što tko misli, ja bih se pridružio prosvjedima. Ne mislim na one budale koji se obračunavaju s policijom. Da mogu nešto pomoći, sigurno bih pomogao, ali na žalost ne mogu...

Cijeli videointervju za domaći MMA portal Nokaut.com pogledajte ovdje:

Ključne riječi

Komentara 31

JS
ja sam gladan
13:56 11.03.2011.

Ja tebe razumijem Mirko, ipak si ti dobio dosta udaraca u glavu, pa ni nemožeš skužiti neke stvari. Samo jesi li još u SDP-u ?

JI
jimbeam
13:19 11.03.2011.

Bravo Mirko ! Ti si u svojim javnim istupima pokazao da imaš i srce i IQ ! A ovi što se hvale svojom\"inteligencijom\",su iste one jacine i ivine ovčice koje nam na svakim izborima dovode te lopove na vlast !

NI
Niko33
14:25 11.03.2011.

Mirko: Da ne treniram, bio bih s prosvjednicima i palio zastavu SDP-ea.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije