Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon 'izašao iz ormara'

Miljenik žena šokirao obožavateljice priznanjem da je gay

Thomas Beattie
https://www.instagram.com/iamthomasbeattie/
06.10.2020.
u 11:45

Da su mnoge žene za njim uzdisale, svjedoči i podatak da su Beattieja čitateljice singapurskog izdanja časopisa CLEO 2019. godine proglasile jednim od najpoželjnijih neženja

Thomas Beattie (33), nekadašnji engleski nogometaš koji je karijeru započeo u Hull Cityju i okončao je u singapurskim Warriorsima, podijelio je nedavno s javnosti da je homoseksualac.

Tako je nakon punih trideset godina od priznanja Justina Fashanua postao prvi britanski igrač koji se odvažio 'izaći iz ormara', a sada je listu El Espanol dao i veliki intervju u kojemu je objasnio zašto je sve ove godine odlučio šutjeti.

Inače, Beattie je oduvijek bio veliki miljenik žena, a da su mnoge za njim uzdisale, svjedoči i podatak da su ga u singapurskom izdanju časopisa CLEO 2019. godine čitateljice proglasile jednim od najpoželjnijih neženja.

- Znao sam da sam drugačiji od mnogih svojih suigrača, toga sam bio svjestan, ali svoju sam seksualnost shvatio tek nakon što sam proslavio 22. rođendan. Ali tu sam spoznaju tada zaključao duboko u svojoj glavi jer je nisam htio prihvatiti - kazao je Beattie, koji se sve ove godine uspješno bavio i manekenstvom.

Da je gay, Beattie je prvi puta priznao svojim poslovnim partnerima nakon operacije na lubanji, prvenstveno zato što je shvatio da je život krhak i da više ne želi provoditi dane tajeći tko je i što je zapravo.

- Međutim, to nikada nisam priznao svojim suigračima. Naprosto nisam vjerovao da ta dva svijeta mogu koegzistirati. Često sam bio i frustriran kada bih s tribina slušao uvredljive poruke spram LGBT zajednice, u prvom redu jer nisam mogao stati iza onoga što sam. Sve mi je to padalo teško, ali se nisam htio previše izlagati - kazao je taj nogometaš, koji je veći dio karijere proveo u Kanadi.

Karijeru mu je okončala fraktura lubanje 21015. godine, a po oporavku je najprije sam ispred sebe sve istjerao na čistac.

- Mnogo je sportaša diljem svijeta koji žive u tišini. Kažu da, statistički gledano, jedan od deset sportaša pripada LGBT zajednici A to znači da ih je u stvarnosti jako puno oko nas. Takvo što mogu potvrditi i iz interakcije s nekima od njih.

Ponekad sam se osjećao i vrlo usamljeno u tom svijetu jer nije bilo drugih nogometaša dovoljno odvažnih da otkriju svoje seksualne sklonosti  - rekao je Beattie, pa se složio da bi homoseksualcima u sportu puno pomoglo kada bi se neka superzvijezda ohrabrila na takvo priznanje.

- Da. Kada bi Messi, Ronaldo ili Neymar takvo što rekli, siguran sam da bi to imalo ogroman utjecaj i na sve ostale. Ali svjestan sam i pritiska koji to nosi, mnoga društva još uvijek tek uče shvatiti kako je to biti gay - kazao je Beattie i na kraju dodao da nema smisla bilo koga požurivati s takvim izlaskom u javnost.

- Znate, kada bih morao savjetovati nekog što da čini, kazao bi mu da bude strpljiv. Svatko od nas ima svoj put. To je osjećaj koji ponekad diktiraju i okolnosti. Naivno bi bilo reći svima da samo naprosto izađu iz ormara. Svakoga bih savjetovao da najprije nađe prijatelja kojemu silno vjeruje i da to s njim podijeli. Izgovoriti to ispred nekoga je već riješiti pola problema - zaključio je Beattie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New week, same goals 💪🏻 happy Monday ya’ll! Get after it! 👍🏻 #Bali #indonesia #mondaymotivation

A post shared by T H O M A S B E A T T I E (@iamthomasbeattie) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be in love with being alive! Live a life you are proud of 🙌🏻🙏🏻☀️🌴#singapore

A post shared by T H O M A S B E A T T I E (@iamthomasbeattie) on

Komentara 9

MA
Mama
16:05 06.10.2020.

spavao sa tisuću žena pa mu dojadile,sad bi malo promjenio,zar se sa tim nerada a ne da postanes

BE
Beskucnik
16:42 06.10.2020.

Nestalo para , pa ide za sitne novce , glumit budalu , sad ce dobit reklame , poziv kod Elaine , autobiografija , film u Hoolivudu , mozda tek 1% je gay osoba , ostalo su mediji napumpali ili sese radi o psihicki nestabilnim ili adolescentima buntovnicima , e evo nas ubijedili da je 1od 10 , eto tetkice pobjeđuju u boksu ili drugim sportovima , ajd kod zena ima logike , ali one se dopingiraju testosteronom a to je umjetan nacin promijene ljudske priprode

ET
etizop12
15:47 06.10.2020.

kako sad to? pa zar nije sveznajuci Ćiro rekao da ne postoje gay nogometasi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije