Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo

Mile Petković otjerao Filipa Marčića iz plave svlačionice

\'19.09.2010., Koprivnica - Filip Marcic, nogometau009A Slavena Belupa. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL\'
Marijan Susenj/PIXSELL
20.09.2010.
u 12:36

S Marčićem je u automobilu u noćnom provodu bio i Kaja Rogulj. Trener farmaceuta njemu je dao samo žuti karton jer mu je to, kaže, prvi takav prekršaj i bit će novčano kažnjen.

Trener Mile Petković jučer je iz svlačionice Slavena Belupa udaljio Filipa Marčića, 25-godišnjeg igrača kojeg je policija u subotu u 4.45 sati na Trgu slobode u Koprivnici zatekla u vožnji automobila sa 1,61 promilom alkohola, zbog čega se 12 sati trijeznio u policijskoj postaji.

– Filip Marčić svojim učestalim nesportskim ponašanjem odredio si je status. Moja je odluka da više nikada ne smije ući u našu svlačionicu, a na klubu je da odluči što će s njim – izjavio je Petković.

Problemi

Slaven Belupo prošli je tjedan imao pune ruke posla s Marčićem. Prvo ga je trener kaznio sa 500 eura zbog nedoličnog ponašanja na treningu, a potom su klupski čelnici zaprimili i prijavu Marčićevih susjeda u Marofskoj. Navodno ih je uznemiravao čestim tulumima u stanu i bio je jako nepristojan. Incident s policijom samo je kap koja je prelila čašu Petkovićeva strpljenja.

Na mjestu suvozača u automobilu s Marčićem je bio i 24-godišnji Kaja Rogulj. Neslužbeno doznajemo da je Marčić vozio njegov automobil jer on to zbog pijanstva nije bio u stanju. Policija protiv Rogulja nije podnosila prekršajnu prijavu, iako su se pojavile informacije da su obojica prilikom zaustavljanja bila izrazito neugodna prema policijskim službenicima.

– Kaji Rogulju to je prvi prekršaj i zato protiv njega ide samo prijava i prema klupskom pravilniku bit će novčano kažnjen – dodao je Petković.

Predsjednik kluba Stanislav Biondić rekao je da je riječ o mladim ljudima i može se tolerirati poneki nestašluk, no i da sve ima svoje granice.

– Ovih dana klub će prema njima postupiti u skladu s pravilnikom i statutom.

Hoće li s Marčićem biti raskinut ugovor upitali smo direktora Slavena Belupa.

– Moguće je, ali o tome će odlučiti disciplinska komisija kluba. Iako, trener je jasno dao do znanja da na njega više ne računa, a i kod njega su se redali prekršaji, što je svakako drukčije od Rogulja – kazao je Robert Markulin.

Izgledan raskid ugovora

Da je raskid suradnje s Marčićem ipak vrlo realna opcija potvrđuje to što je klub vjerovao u njega, a on mu je zabio nož u leđa. Prije nekoliko mjeseci, naime, klub je s njim produljio ugovor još jednu godinu, do lipnja 2012., iako zbog prijeloma ruke nije igrao šest mjeseci. Plaćali su ga i čekali da proigra, no i u tih nekoliko nastupa koje je skupio od dolaska u Koprivnicu u siječnju ove godine nije pokazao gotovo ništa.

S druge strane, Kaja Rogulj u klubu je već treću sezonu i standardni je prvotimac, iako mu nikako u prilog ne ide to što je probleme s leđima zbog kojih nije putovao u Karlovac liječio uz pomoć čašice.

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:53 21.09.2010.

Mile Petković otjerao Filipa Marčića iz plave svlačionice jer nema smisla da se druži i trenira zajedno sa onima koji popiju manje od 6 piva i slabo ili nikako voze avto u pijanom stanju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije