Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Milan želi otkupiti Rebića, no Eintracht traži veliku odštetu

Ante Rebić
Foto: IPA/Pixsell
24.02.2020.
u 15:33

Rasplet situacije oko Rebića pažljivo prate i u Fiorentini čiji je Ante bio član od 2013. do 2018. godine nakon čega je za dva milijuna eura preselio u Eintracht.

Njemački nogometni prvoligaš Eintracht Frankfurt navodno od Milana traži 40 milijuna eura kako bi hrvatski reprezentativac Ante Rebić ostao na San Siru i nakon ove sezone.

Rebić je posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka preselio iz Eintrachta u Milan na posudbu, a nakon posljednjih sjajnih nastupa "Rossoneri" žele otkupiti njegov ugovor.

U Milanu su smatrali kako će 20 milijuna eura biti dovoljno, međutim talijanski mediji navode kako Nijemci za hrvatskog reprezentativca traže dvostruko više.

Rasplet situacije oko Rebića pažljivo prate i u Fiorentini čiji je Ante bio član od 2013. do 2018. godine nakon čega je za dva milijuna eura preselio u Eintracht. Naime, Fiorentina se osigurala klauzulom po kojoj će zaraditi između 30 i 50 posto odštete od njegova iduća transfera.

Hrvatski reprezentativac je u drugom djelu sezone zabio sedam golova u dresu Milana od čega četiri zaredom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije