Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija, 28. kolo

Milan na Zlatanov pogon slavio kod Parme, vratio se Gattuso

'AC Milan\'s Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring against Palermo during their Italian Serie A soccer match at the Renzo Barbera stadium in Palermo March 3, 2012.  REUTERS/Tony Gentile  (ITALY
'TONY GENTILE'
17.03.2012.
u 22:33

Novim pogotkom, s bijele točke protiv Parme, Zlatan je učvrstio vodstvo na ljestvici najboljih strijelaca s 20 golova.

Milan je preskočio i prepreku zvanu Parma. U 28. kolu aktualni je prvak gostovao kod Parme i pobijedio 2:0. Pogotke za crveno-crne postigli su Zlatan Ibrahimović u 17. minuti s bijele točke i Urby Emanuelson u 55. minuti. Tako je momčad Milana barem na nekoliko sati pobjegla prvom pratitelju Juventusu na velikih sedam bodova prednosti. Novim pogotkom, Zlatan je učvrstio vodstvo na ljestvici najboljih strijelaca Serie A s 20 golova.

Inače, utakmica u Parmi važna je i zbog jedne druge stvari. U sastav se nakon problema s očima vratio veliki borac Gennaro Gattuso. Veznjak je u igru ušao u sudačkoj nadoknadi umjesto Muntarija, a bio je to njegov prvi nastup nakon rujna prošle godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije