Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbijanski izbornik

Mihajlović: Utakmica s Hrvatskom je nogomet, a ne rat!

Siniša Mihajlović
Reuters/Pixsell
25.02.2013.
u 17:05

– Imam u glavi tko bi mogao igrati, ali ima još vremena do utakmica. Možda se netko ozlijedi u međuvremenu.

Još 25 dana ostalo je do kvalifikacijskog susreta Hrvatske i Srbije, ali taj dvoboj već sad je neizbježna tema.

– Utakmica s Hrvatskom je nogomet, a ne rat. Neće bit nikakvih problema – rekao je srbijanski izbornik Siniša Mihajlović za tamošnje medije te nastavio:

– Imamo mladu momčad, ali to nema nikakve veze. Siguran sam da će moji igrači utakmicu s Hrvatima podnijeti kako treba jer, ako se ne mogu nositi s pritiskom, ne trebaju ni igrati nogomet.

Otkrio je Mihajlović i podatak da već otprilike zna koji bi sastav mogao istrčati na Maksimiru.

– Imam u glavi tko bi mogao igrati, ali ima još vremena do utakmica. Možda se netko ozlijedi u međuvremenu, može se mnogo toga promijeniti. Međutim, tko god izađe na teren, dat će sve od sebe, u to sam uvjeren.

>>>Predsjednik FSS-a: Naša javnost vidi Hrvate kao pobjednike

Komentara 5

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:29 25.02.2013.

Da nije rat naravno, ali onaj tko izgubi imati će puno neispavanih noći....a još gorije od svega je da onaj tko pobijedi naslađivati će se generacijama....a to je kod Hrvata i Srba osobito izraženo..

OB
-obrisani-
18:14 25.02.2013.

– Utakmica s Hrvatskom je nogomet, a ne rat. >>>> Ipak je blize istini onaj koji je izjavio : " Mir je samo rat drugim sredstvima. "

OB
-obrisani-
18:21 25.02.2013.

Poznam ih u dusu a njega i osobno!Spremni su mnogo toga u javnosti reci a u stvarnosti igrace pripremaju za pravi sportski rat!Nasim igracima ce biti izuzetno tesko protiv njih igrati izmedju ostalog sto nisu navikli na takvog protivnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije