Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE

Matjaž Kek: Izgubili smo vjeru u sebe i naš nogomet...

Matjaž Kek
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
23.11.2017.
u 23:21

- Još jednom se vidio problem Rijeke. Kada igrači razmišljaju o igri i nisu opterećeni vanjskim faktorima, tada mogu igrati.

Rijeka je u petom kolu Europske lige u Ateni odigrala 2:2 s AEK-om i tako ostala bez šanse da izbori šesnaestinu finala.

- Još jednom se vidio problem Rijeke. Kada igrači razmišljaju o igri i nisu opterećeni vanjskim faktorima, tada mogu igrati. No, kada se uvuče strah, tada imamo problema. Odigrali smo izuzetno korektno europsku utakmicu. Igračima sam rekao 'imat ćemo ovakve probleme dok ne budete vjerovali u sebe do kraja'. Nismo se osramotili, čestitke igračima za prvih 46 minuta - rekao je trener Rijeke Matjaž Kek.

Matjaž Kek
1/11

Kek je još jednom naglasio koliko je važno vjerovati u sebe.

- Svi u klubu smo izgubili vjeru u sebe i naš nogomet koji je bio kvalitetan. Pokazali smo danas koliko je Rijeka sposobna.

Utakmicu je prokomentirao i Filip Bradarić.

- U prvom poluvremenu odigrali smo fantastično, zabili dva gola i imali još dvije šanse. U nastavku nam se dogodilo nešto što se ne smije dogoditi u Europi, naivno smo primili gol. Na kraju smo morali spašavati neriješen rezultat. Morali smo malo iskusnije odigrati jer je prvih 45 minuta najbolje ove sezone - rekao je Bradarić i dodao:

- Bilo je uspona i padova. Nekad igramo odlično, a nekad smo u grču. Šteta, danas smo pokazali da možemo igrati kada smo mirni i agresivni. Imamo još jednu utakmicu, idemo se prezentirati u dobrom svjetlu. Milan na Rujevici bit će spektakl.

I Mario Gavranović je naglasio da je malo nedostajalo do pobjede.

- Šteta jer smo nakon prvog poluvremena trebali voditi tri ili četiri razlike. Na kraju nismo uspjeli pobijediti, ali smo pokazali pravo lice Rijeke. U 45. minuti imamo aut i umjesto da nabijemo loptu, napravimo grešku i primimo glupi gol. U nastavku više nismo držali visoki presing i oni su izjednačili - izjavio je Gavranović i otkrio što im je Kek rekao na poluvremenu.

- Rekao je da nastavimo tako i da napravimo pritisak te im ne damo centrirati. No, stalno smo kasnili jedan korak i puno smo se potrošili. Sada želimo protiv Milana pred domaćom publikom pokazati pravo lice Rijeke. Nadam se da možemo ostvariti dobar rezultat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije