Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daidžića uspoređuju s Olom

Marsonijin je dragulj prošao na provjeri i na ljeto dolazi u Dinamo

\'daidzic2_ve2_spo_060411\'
VL
07.04.2011.
u 10:11

U svojoj prvoj seniorskoj sezoni već je postao najbolji strijelac brodskog kluba s devet postignutih pogodaka.

Kada je od Zdravka Mamića tražio financijsku pomoć (i dobio 100.000 kuna), Marsonijin predsjednik Dragan Marić u Maksimir je kao miraz poveo i svojega nogometnog dragulja Dominika Daidžića. Osamnaestogodišnjak kojeg već nazivaju novim Olićem trebao bi nastaviti niz sjajnih brodskih nogometaša koji su zvjezdanu slavu dosegnuli u redovima hrvatskog prvaka. Daidžić ima odličnu tehniku, brzinu, udarac i osjećaj za gol. Iako ne igra na mjestu klasičnog napadača, u svojoj prvoj seniorskoj sezoni već je postao najbolji strijelac brodskog kluba s devet pogodaka.

Vodili me Jeličić i Jozak

– U Dinamu sam trenirao tjedan dana. Radio sam pod nadzorom juniorskog trenera Dinka Jeličića i direktora škole Romea Jozaka, koji su prema meni bili veoma susretljivi. Primijetio sam da me forsiraju na treninzima i da su stvarno zagrijani za mene. Kazali su da sam zadovoljio i dogovorili smo se da ovu sezonu završim u Marsoniji, a već na ljeto definitivno prelazim među modre. U Zagrebu ću i završiti srednju školu – kaže Daidžić.

S donedavnim uzorima

Kada mu je Marić rekao da prelazi u Dinamo, mislio je, kaže, da sanja. Iako nije trenirao sa seniorima, Halilhodžića i igrače upoznao je na zajedničkom ručku. Spoznaja da će se uskoro boriti za mjesto u momčadi sa svojim dojučerašnjim idolima Bišćanom, Sammirom, Badeljom, Rukavinom i ostalima za njega predstavlja veliku čast, ali i obvezu.

– Ovakva se prilika pruža jednom u životu i ne mislim je tako lako ispustiti. Sada je sve na meni. Gode mi usporedbe s Olićem, ali treba biti realan pa priznati da se takav igrač rađa jednom u sto godina. Ipak, dat ću sve od sebe da mu se, ako ništa drugo, barem približim – dodaje Daidžić.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Pivica
Pivica
18:56 07.04.2011.

Marsonija igra u Županijskoj ligi i zauzima 9. mjesto od 17klubova. Toliko o talentu iz Marsonije.

KA
Kamikaza747
13:04 07.04.2011.

Kaj marsonija ne igra u nekoj županijskoj ligi?? Moraju ga malo najaviti al budemo vidli kakav bude, puno je takvih došlo al rijetko je koji uspjel

OB
-obrisani-
10:23 07.04.2011.

ma opet ništa bez partizana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije