Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Giro d'Italia

Mark Cavendish pobijedio u 10. etapi, Kišerlovski 50.

mark cavendish
Foto: AFP/Pixsell
1/3
17.05.2011.
u 18:05

U 10. etapi 94. izdanja biciklističke utrke Giro d'Italia, vožene 159 kilometara od Termolija do Terama, pobijedio je Mark Cavendish (25) iz HTC Highroada

U fotofinišu Francisco Ventoso (Movistar Team) osvojio je drugo mjesto ispred Alessandra Petacchija iz Lampre-ISD-a. Od hrvatskih predstavnika Robert Kišerlovski (Astana) završio je 10. etapu na 50. mjestu, dok je Vladimir Miholjević (Acqua & Sapone) bio 69.

U ukupnom poretku prvo mjesto zadržao je Alberto Contador (danas 29.) sa 59 sekunda prednosti pred Konstantinom Sivcevim. Kišerlovski drži 18. mjesto sa 3:15 minuta zaostatka, a Miholjević 40. mjesto sa 15:35 minuta zaostatka.

Sutra je na rasporedu 11. etapa duga 144 kilometra koja se vozi od Tortoreto Lida do Castelfidarda.

Dodajmo da je prošlogodišnji pobjednik Gira Ivan Basso, koji je odlučio da neće braniti naslov, pao na treningu pripremajući se za Tour de France i zaradio 15 šavova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije