Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike pohvale

Maradona: 'Puno toga sam vidio u životu, ali nikada nekoga poput njega'

Maradona
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
27.01.2017.
u 10:11

- Imam 56 godina, vidio sam puno toga u životu, ali nikada nekoga poput njega

Lionel Messi i dalje oduševljava u dresu Barcelone, ali kod kuće u Argentini ima dosta kritičara. Zamjera mu se što nije ništa osvojio s reprezentacijom, zbog čega mu mnogi ne žele priznati da je najbolji nogometaš u povijesti. Diego Armando Maradona, njegov sunarodnjak, stao je u obranu.

- Messi je fenomen i ne dopuštam nikome da ga omalovažava i da mu to ne priznaje samo zato što nije osvojio ništa s reprezentacijom. Nikad nisam vidio igrača poput njega, rekao je Maradona pa dodao:

- Messi je jedan od najvećih, bez obzira osvojio SP ili ne. Imam 56 godina, vidio sam puno toga u životu, ali nikada nekoga poput Messija. Argentinci bi trebali biti zahvalni Bogu što imaju Messija, papu Franju i mene, zaključio je legendarni Argentinac.

Komentara 1

MG
mgodek2
12:19 27.01.2017.

Točno baš tako. Ali nikako se ne slažem da Messi nije ništa postigao sa reprezentacijom. Pa on ih je u tri najveća uzastopna natjecanja doveo u finala, koja su izgubljena stjecajem okolnosti (niti jedno u regularnom toku). Uostalom Messi već dugo vremena drži Argentinu na prvom mjestu službene rangliste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije