Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promijenio mišljenje

Legenda Reala brutalno vrijeđala Modrića, a sad kaže: Luka može isto što i Messi!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.12.2016.
u 11:44

Luka je svojim fantastičnim igrama za Real natjerao klupsku legendu da promijeni mišljenje

Lionel Messi oduševio je svijet svojom predstavom u gradskom derbiju Barcelone i Espanyola. Argentinski čarobnjak namjestio je dva gola, a jednom se i sam upisao u strijelce. Najupečatljivija je bila njegova majstorija iz 67. minute kada se fenomenalnim driblinzima našalio s braničima gostujuće obrane, a nakon njegova udarca, Suarez je loptu pospremio u mrežu.

Messi je postao hit na društvenim mrežama, video njegove čarolije brzo se proširio svijetom i svi mu se dive. Međutim, za legendu Reala to nije bilo nešto što drugi ne mogu izvesti. José María Gutiérrez Hernández poznatiji kao Guti uvjeren je da to može i Neymar, ali i igrači njegova bivšeg kluba.

– Bio je to sjajan dribling od sjajnog igrača. Ali Neymar, Bale, Cristiano i Modrić isto to mogu napraviti, rekao je Guti, a nama je u svemu ovo najzanimljivije da je spomenuo i hrvatskog nogometaša, posebno ako se sjetimo njegovih riječi od prije nekoliko godina.

– Ma kakav Modrić, on nije glavni igrač ni u Tottenhamu. Mislim da u svojoj karijeri nije dovoljno napravio da bi postao igrač Real Madrida. Da se mene pita, David Silva bio bi moj izbor, on je igrač za Real. Modrić nije na toj razini, ne znam zbog čega su ga doveli, rekao je Guti nakon što je Luka stigao na Bernabeu. Očito ga je naš kapetan svojim sjajnim igrama natjerao da promijeni mišljenje.

Komentara 15

DU
Deleted user
12:29 21.12.2016.

Smatram da nije posve objektivno da se u prvi plan istakne samo stav Hernandeza odnosno prve godine, kad je tek stigao u Real, tada je Marca proglasila Modrića najgorom kupovinom igrača u povijesti. Sada je naravno sve "došlo na svoje mjesto", ali očigledno i najboljima treba razdoblje adaptacije. I još nešto - Modrić danas igra u ravnini s najboljim veznim igračima Barce, a bio je prognanik i nije imao optimalne uvjete razvoja, kao što su imali oni koji su cijelo vrijeme bili u katalonskoj omladinskoj školi nogometa. Pa i to treba uzeti u obzir, da se "probio" iz teške i nezahvalne životne situacije. Na kraju, u Hajduku su ga odbili jer je bio presitan.

PA
Paket
12:06 21.12.2016.

Nas Hrvate uvijek podcjenjuju... Dok ne vide kako igramo!

Avatar nula
nula
13:23 21.12.2016.

Kad dodjes u novi klub moras se izboriti, osim za mjesto u 11, i za respekt suigraca. Luka je to perfektno napravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije