Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOV

Maradona postao predsjednik Dinama

Diego Maradona
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
16.05.2018.
u 08:56

Klub je tu vijest ponosno objavio na svom službenom twitter profilu, a Diego je potpisao ugovor na tri godine.

Diego Armando Maradona opet briljira. Nakon što je neslavno završila njegova avantura u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je u Al-Fujairahu 'popio' otkaz putem twittera, a vijesti o pomilovanju od strane predsjednika kluba pokazale se 'patkom', kontroverzni Argentinac već je našao novu zanimaciju, piše Goal.

Jer teško je te njegove 'gaže' nazvati poslom... Naime, Maradona je postao predsjednik bjeloruskog prvoligaša Dinama iz Bresta! Točnije, predsjednik Vijeća direktora, a radit će na strateškom razvoju Dinama, surađivati sa svim strukturama unutar kluba uključujući i Akademiju te mlađe uzraste. S radom počinje nakon Svjetskog prvenstva.

Klub je tu vijest ponosno objavio na svom službenom twitter profilu, a Diego je potpisao ugovor na tri godine. Koliko će izdržati u Bjelorusiji, ostaje za vidjeti.

Brest je inače trenutačno osma momčad u prvenstvu nakon sedam odigranih kola. Imaju devet bodova (2-3-2 omjer) i negativnu gol-razliku 10:11.

Možda se nadaju da će im angažmanom Maradone krenuti na sportskom planu. A ako ništa drugo, ovo je svakako dobar marketinški i PR potez kluba kojemu je najveći uspjeh u ligi osvajanje trećeg mjesta davne 1992. godine...

Komentara 2

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
09:44 16.05.2018.

Opet debilni naslov

DU
Deleted user
09:13 16.05.2018.

Ja pomislih, Dinamo iz Zagreba, kad ono iz Rusije. Jao, biti ce smrkanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije