Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Mandžukića dijele sati od prelaska u Atletico

Mario Mandžukić
NPH/Pixsell
08.07.2014.
u 13:18

Mandžo bi u Atletico trebao doći za 20-ak milijuna eura i postati prvi napadač kluba koji je prodao Diega Costu u Chelsea.

Marija Mandžukića sati dijele od prelaska u Atletico Madrid. Piše to španjolski mediji koji napominju da je hrvatski napadača prva meta španjolskog kluba.

Atletico je želio dovesti Alvara Negreda, no odustao je nakon što ga Manchester City nije htio prodati za manje od 30 milijuna eura. Atletico se nakon toga okrenuo Mandžukiću, a transfer nisu uspjeli stopirati ni Juventus i Zenit koji su u posljednji trenutak pokazali interes.

Mandžo bi u Atletico trebao doći za 20-ak milijuna eura i postati prvi napadač kluba koji je prodao Diega Costu u Chelsea.

Momčad koju vodi Diego Simeone pojačat će se i na vratarskoj poziciji. Iz Benfice stiže Jan Oblak umjesto Thibauta Courtoisa koji se s posudbe vraća u Chelsea.

>> Atletico odustao od Negreda, stiže Mario Mandžukić

Komentara 1

Avatar Viking1
Viking1
20:11 08.07.2014.

To bi bilo najbolje za Mandžu lud on lud trener dobitna kombinacija , brzo bi Mandžo u prvaku španjolske najjace lige svijeta postao idol navijačima, a da u Bayernu nešto ne štima je i primjer Kroosa ,Nijemac još k tomee reprezetativac u prvih 11 ,a traži transfer iz Bayerna .Nešto je trulo u Bayernu ,a to je Guardiola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije