Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Ronaldžukić briljiraju: Pogledajte kako je Mandžo asistirao Ronaldu

Udinese Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
06.10.2018.
u 19:51

Hrvatskom napadaču to je druga asistencija, a zabio je i četiri gola.

Juventus je stigao do osme uzastopne pobjede u Serie A slavljem kod Udinesea 2:0.

Poveli su u 33. minuti kada je Bentancur glavom pospremio ubačaj Cancela. Samo četiri minute kasnije Mandžukić je dao povratnu loptu za Cristiana Ronalda, koji snažnim udarcem zabija četvrti gol sezone.

Hrvatskom napadaču to je druga asistencija, a zabio je i četiri gola. Imao je Mandžo danas i nekoliko dobrih prilika da zabije, no put do mreže nije našao.

U ranijem terminu Cagliari je s 2:0 pobijedio Bolognu golovima Joao Pedra i Pavolettija. Srna je kod domaćina izašao iz igre u 28. minuti, dok je Bradarić odigrao cijelu utakmicu.

Juventus je prvi s maksimalna 24 boda, devet više od prvog pratitelja Napolija, koji ima i utakmicu manje. Cagliari je 13. s devet bodova, Udinese 15. s osam, Bologna 16. sa sedam.

>> Pogledajte i video: Mandžukić i Ronaldo - ubojiti tandem

Komentara 12

Avatar Apsalar
Apsalar
21:55 06.10.2018.

MARIONALDO bolje zvuči.... kad već ciljate na Brangelina foru.

DU
Deleted user
20:17 06.10.2018.

A zašto nije Mandžualdo nego je "ronaldžukić"??? Zašto nisu Mandžukić i Ronaldo? Profesionalan novinar bi napisao imena pojedinačno. Ovak mi izgleda kao da je sve napisao nekakvi "majdasović".

CR
CrniGaro
20:48 06.10.2018.

Prekrstio ih među svoje ,Duleta,Radeta,pa Jolu u Joleta ,itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije