Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA ŽURNAL

Mamić: Mihajlović će uspjeti, a za Džajića bih krv dao

Zdravko Mamić (1)
Danijel Kasap/Pixsell
24.02.2013.
u 12:43

Predsjednik Dinama još jednom je potvrdio prijateljski stav prema kolegama iz srpskog nogometa, ovaj puta prema izborniku Srbije i predsjedniku Crvene zvezde

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić u intervjuu za srpski Žurnal pohvalio je izbornika srpske reprezentacije Sinišu Mihajlovića i najavio mu svijetlu budućnost na klupi.

- Miha je imao veliku, bogovsku igračku karijeru! Povlači pravi poteze, gradi kult reprezentacije. Hrvatska je tu u prednosti, kakvi god da jesmo. Svađamo se, radujemo tuđim nevoljama, ali kad je reprezentacija u pitanju, svi smo jedno. Mihajlović na tome radi intenzivno, gradi zajedništvo, himna dobija pravo mjesto. Podržavam njegovo razmišljanje, svaka mu čast bez obzira na to što su ga mimoišli rezultati, ali uspjet će on - rekao je Mamić.

Osvrnuo se i na navijače koji su ulaznice za utakmicu Hrvatske i Srbije razgrabili u rekordnom roku.

- Na navijačima je sva odgovornost za događanja, ako bi se dogodio incident, nema priče tko je kriv, Hrvatska i niko drugi. Naš je sveti zadatak da pošaljemo najljepšu sliku iz Zagreba, a poslije i iz Beograda. Svi će od toga imati korist, bit će spektakl, uvjeren sam - kaže Mamić.

Da muje predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić uzor spominjao je Mamić više puta, a sad ga je počastio još većim komplimentima.

- Takav čovjek se rađa jednom u stotinu godina, krv bih dao za njega. Kao igrač bio je nenadmašan, joj kako je samo lomio Fogtsa, i onog Šveđanina, Nilsona, Nelsona, ne znam više kako se zove. Sve nas je u nogometu podučavao kako se iz malih sredina mogu praviti veliki klubovi i asovi. Nikad neću shvatiti Srbiju koja mu je nanijela onoliko jada. Živi bili pa vidjeli, opet će on sa Zvezdom praviti čuda - zaključio ej Mamić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije