Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''MOTIVACIJSKI GOVOR''

Mamić bjesnio u svlačionici: Skidao nam je i oca i majku

Zdravko Mamić (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
16.08.2010.
u 14:13

Nije nešto novo, ali vrijedi zabilježiti da je prvi čovjek Dinama još jednom divljao.

Ovaj put nije vrijeđao novinare, sad je napao svoje igrače u svlačionici prije posljednjeg treninga uoči susreta s Karlovcem.

Ćuk: To je emotivan govor

– Nije to bilo ništa novo, jedan od pet uobičajenih govora, bio je to “nacrt” govora broj pet. Nije valjda da se tome čudite, bilo je psovanja majki, ali i grljenja i ljubljenja – rekli su nam iz svlačionice plavih.

A govor ipak, koliko god tinta i papir mogu trpjeti, ne bi bilo pristojno prenijeti. Spominjanje roditelja i ostalih po spisku jer ne igraju dobro, jer se loše ponašaju na terenu.

– Nisam čuo sve jer sam ušao kasnije u svlačionicu, ali bio je to emotivan govor izvršnog dopredsjednika kluba – kazao je privremeni Dinamov trener Sreten Ćuk.

Igrači su dobili i porciju od gazde jer nisu pozdravili trenera kad je ulazio u svlačionicu.

– Dobar dan recite! Morate pozdraviti kad ulazi trener! Kad je Jurčić bio trener, svi ste pozdravljali, a sad nitko, stid vas bilo! – vrištao je Mamić te razbio pločicu na zidu svlačionice.

– Otići ću iz kluba i ostaviti vam punu blagajnu! Vi si sami izaberite predsjednika, odbor i dijelite si plaće koje želite! – govorio je, no znamo da nije tako mislio.

Odlazak mu ne pada na pamet, jučer je tako dovodio novog trenera, razmišljao o kupnji igrača. Pa je tako, ako je svojim govorom nešto i probudio u igračima, to i ugasio. Kako da vjeruju čovjeku koji im kaže da odlazi, a drugi dan i dalje vuče sve konce kao da se ništa nije dogodilo? Napao je igrače zato što u Varaždinu nisu čestitali Rukavini kad je postigao pogodak. Pa ih je natjerao da mu u tom trenutku idu čestitati, jedan po jedan.

A nije došao na utakmicu

Zaista lijepo, potez kojim je naštetio i Rukavini i njegovim odnosima s ostalim igračima, ali i svima u svlačionici. Kad je već bio tako sjajan motivator, a ufa se da je u tome na razini nenadmašnog Ćire Blaževića, mogao je i voditi momčad protiv Karlovca ili barem ostati i gledati je.

Doista sve to više nema smisla, regule ponašanja u Maksimiru odavno su daleko od uobičajenih. Neprimjereno ponašanje danas je pravilo. Na žalost nekoć gospodskog zagrebačkog kluba.

Ključne riječi

Komentara 44

DU
Deleted user
17:30 16.08.2010.

Vec sama njegova titula \"Izvrsni dopredsjednik\" govori da se radi o nenormalnom covjeku, diktatoru i sadisti. U nogometnom svijetu ne postoji takova titula i tesko ju je prevesti na neki strani jezik.

VE
Velikogoričan56
14:34 16.08.2010.

Ja inace ne volim Mamica, ali ako su to razlozi da je galamio svaka mu cast. Postovanje je osnova bilo kojeg timskog rada

GA
ganga
17:29 16.08.2010.

Da je na čelu neki Purger on bi vjerojatno rekel\"daj dečki zakaj ne bum igral bolje,vi to morete\"i otišao.Sa tim preplaćenim zvijezdama se n emože drukčije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije