Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odigrao kapetanski

Luku Modrića zbog ovih brojki zovu nogometnim čarobnjakom

Hrvatska - Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
22.06.2018.
u 00:01

Luka Modrić odigrao je jednu od najboljih utakmica u kockastom dresu

Hrvatska nogometna reprezentacija je s dvije pobjede u natjecanju po skupinama osigurala osminu finala na SP-u. Veličanstven trijumf vatrenih protiv gauča (3:0) sve je oduševio.

No argentinski navijači teško će preboljeti poraz koji su doživjeli od Dalićevih izabranika. Golovima Rebića, Modrića i Rakitića vatreni su došli do jedne od većih pobjeda hrvatske reprezentacije.

Hrvatska - Argentina
1/17

No posebno treba istaknuti učinak hrvatskog kapetana. Naime, Luka Modrić odigrao je jednu od najboljih utakmica u kockastom dresu.

Njegova statistika sve govori: dribling (2 od 2), zračni dvoboji (3 od 3), dvoboji (2 od 2) - sve je sto posto! Imao je 62 dodira s loptom, 42 dodavanja, tri presječene lopte, stvorio je dvije prilike, dvaput je pucao i zabio je jedan gol. 

Hrvatska je izborila osminu finala SP-a, a u utorak igraju protiv Islanda.

Hrvatska - Argentina
1/13

Komentara 25

AM
Ameise
00:08 22.06.2018.

Sretni smo mi koji mozemo uzivat gledajuci ovog maga.

KR
kruti221
00:13 22.06.2018.

partija&peta kolona a la mali smrad bojan glavašević na APARATIMA!!!! ihihihihihi

KA
kacavenda
00:16 22.06.2018.

Nogometni genij

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije