Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor kritičarima

Lovren snimio fotku u kokpitu i poručio: Ne želim biti glavni krivac i žrtveno janje!

Dejan Lovren
Foto: Instagram
22.07.2015.
u 10:52

– Kad je naša igra dobra, svi smo dobri, a kada nije, svi smo loši, ne samo ja. Stoga nije pošteno upirati prstom samo u mene, tvrdi hrvatski reprezentativac

Dejan Lovren, najskuplji branič u Liverpoolovoj povijesti priznao je kako mora unaprijediti svoju igru, ali ne želi biti žrtveno janje i glavni krivac za teškoće redsa prošle sezone. Smatra kako su neke od kritika bile nepravedne i odlučno tvrdi da će sve koji sumnjaju u njega natjerati na promjenu mišljenja.

– Bila je to teška godina za sve nas, za igrače, navijače. Želio sam se maksimalno koncentrirati na sebe, znao sam da nisam baš u vrhuncu forme, ali nisam htio govoriti o tome, htio sam se maksimalno fokusirati na ono što pružam na terenu – kaže Lovren i dodaje:

– Ali Dejan Lovren nije Liverpool. Ne mogu sam igrati obranu. Igra nas 11. Kad je naša igra dobra svi smo dobri, a kada nije svi smo loši, ne samo ja. Stoga nije pošteno upirati prstom samo u mene.

Hrvatski reprezentativac naglasio je kako zna što se pisalo o njemu.

– Ne želim više to proživljavati. Moramo biti bolji, svi zajedno – zaključio je Lovren koji je nakon priprema u Australiji s momčadi otputovao u Maleziju. Tijekom leta ušao je u kokpit te objavio fotografiju na Instagramu uz poruku:

– Tko će drugi nego naš čovjek.

>>Lovren: Lani mi je bilo teško jer nisam prošao pripreme s Liverpoolom, ovaj put ću dobro otvoriti sezonu

Komentara 4

PU
pulizg
11:11 22.07.2015.

on i selfii!

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
14:09 22.07.2015.

Dejan Lovren je odličan igrač u sjajnom klubu ali mene i mnoge druge smeta da ne igra za svoju domaču repku BIH nego se radi promocije i zarade prodaje vanka domovine.

ST
stric5
11:34 22.07.2015.

...dejane....iste poruke si slao i iz francuske....uvik isto,uvik najava nekakvog napretka....i tako još koju godinu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije