Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUN JE SAMOPOUZDANJA

Lovren: Lani mi je bilo teško jer nisam prošao pripreme s Liverpoolom, ovaj put ću dobro otvoriti sezonu

Lovren
Foto: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
14.07.2015.
u 13:53

– Nije isto odraditi mjesec dana priprema s momčad ili doći tjedan dana uoči prve utakmice. Bilo mi je teško, ali ove godine je sve u redu – rekao je Lovren

Dejan Lovren s Liverpoolom je u Tajlandu gdje se priprema za novu sezonu. Hrvatski reprezentativac lani je bio kritiziran zbog lošijih partija, a smatra da je razlog tome što nije bio prošao kompletne pripreme s redsima.

– To mi je jako važno jer prošle godine nisam odradio pripreme kada sam došao u Liverpool. Jako mi je bitno da prođem pripreme, dam 100 posto i budem spreman za prvu utakmicu – rekao je Lovren za stranicu kluba.

Prošle je sezone iz Southamptona došao pred kraj srpnja.

– Mislim da je to utjecalo na mene lani. Nije isto odraditi mjesec dana priprema s momčadi ili doći tjedan dana uoči prve utakmice. Bilo mi je teško, ali ove godine je sve u redu.

Lovren je uvjeren da će ovaj put biti sve drukčije.

– Osjećam da ću dobro otvoriti sezonu i ne mogu čekati početak.

>> Hoće li Modrić i Lovren odgovarati zbog svoje uloge u transferu novca?

Komentara 2

Avatar Abcda
Abcda
17:45 14.07.2015.

Sretno !

DH
dalibor.hren
17:36 14.07.2015.

Bit će bolje. Sad trenira s odvjetnicima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije