Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ U ZENITU?

Lovren odmah nakon Svjetskog prvenstva odlazi iz Rusije? Poznati klub sve pripremio za njega

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
22.12.2022.
u 12:39

Turci bi već u siječnju krenuli po hrvatskog reprezentativnog braniča kojem ugovor sa Zenitom ističe na ljeto iduće godine. Navodno su Rusi već poslali signal Fenerbahčeu da su spremni pregovarati i pustiti ga već u siječnju

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren (33) odradio je odlično Svjetsko prvenstvo u Kataru s kojeg se Hrvatska vratila s brončanom medaljom.

Turski mediji sada poprilično često i detaljno pišu kako bi ga to moglo dovesti do novog transfera. Prema njima, za Lovrena je zainteresiran turski velikan Fenerbahče.

17.12.2022., stadion Khalifa International, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, utakmica za trece mjesto, Hrvatska - Maroko. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Turci bi već u siječnju krenuli po hrvatskog reprezentativnog braniča kojem ugovor sa Zenitom ističe na ljeto iduće godine. Navodno su Rusi već poslali signal Fenerbahčeu da su spremni pregovarati i pustiti ga već u siječnju.

Naravno, za njega bi tražili odštetu, no ona ne bi bila prevelika zbog skorog isteka ugovora. Turci pišu kako bi jedina prepreka ovom poslu mogao biti Luan Peres, 28-godišnji stoper Fenerbahčea koji ima nekoliko ponuda, no klub još nije odlučio hoće li ga prodati.

13.12.2022., stadion Lusail, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, polufinale, Hrvatska - Argentina. Dejan Lovren Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Prodaju li Turci 28-godišnjeg stopera, to bi oslobodilo mjesto za Lovrena kojeg vide kao idealno pojačanje za tu poziciju.

Komentara 16

Avatar antikomunist2
antikomunist2
12:57 22.12.2022.

Između nagađanja i znanja nalaze se novine.

Avatar AtilaTheGreat
AtilaTheGreat
16:35 22.12.2022.

Ima ih u Hrvatskoj silno zainteresiranih za Lovrena... Stanković i ekipa "Pretplatničar" iz TV lige .. "Leftard" iz HNB lige ... a vidim da su zainteresirane i Vlatka i "Štrace" iz lige Na grbači 🤔

DU
Deleted user
15:39 22.12.2022.

U svakom slučaju, Lovren je ponos nas Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije