Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČEKAN U KARLOVCU

Lovren prokomentirao kritike nakon slavlja uz Thompsona: 'Možda su ljubomorni'

Tisuće Karlovčana dočekalo Dejana Lovrena s brončanom medaljom iz Katara
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/9
20.12.2022.
u 19:26

- Nisu se još slegli ni dojmovi iz Rusije, kamoli iz Katara. Uvijek se rado vratim tu u Karlovac. Imam jako veliki broj prijatelja i rodbine. Mislim da smo disali kao jedan ovih mjesec dana, fantastično - rekao je.

Dejan Lovren (33) bio je uz Joška Gvardiola standardan prvotimac Zlatka Dalića na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Naš iskusni stoper vratio se s reprezentacijom u nedjelju u Hrvatsku, a jučer je s Marcelom Brozovićem slavio u Velikoj Gorici. Dvojac je pjevao pjesme 'Lijepa li si', 'Čavoglave' te 'Anica Kninska Kraljica'.

>> Tisuće Karlovčana dočekalo Dejana Lovrena s brončanom medaljom iz Katara

Dio medija ga je kritizirao zbog načina koji su proslavili. Lovren se večeras vratio u svoj Karlovac pa za Novu TV komentirao doček.

- Nisu se još slegli ni dojmovi iz Rusije, kamoli iz Katara. Uvijek se rado vratim tu u Karlovac. Imam jako veliki broj prijatelja i rodbine. Mislim da smo disali kao jedan ovih mjesec dana, fantastično. Kao što je izbornik rekao, ni u jednom trenutku se nije osjetila nervoza. Za ovakve stvari nikad ne želim reći da sam umoran.

20.12.2022., Karlovac - Vise od dvije tisuce Karlovcana doslo je na docek broncanog reprezentativca Dejana Lovrena u Sportsku dvoranu Mladost. Gradonacelnik Karlovca Damir Mandic urucio je Lovrenu poklone, a Lovren je sa Zapresic Boysima otpjevao nekoliko navijackih hitova. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL, ilustracija

Dotaknuo se i kritičara koji su nezadovoljno komentirali pjevanje Thompsona.

- Možda su ljubomorni što se tiče moje glazbene izvedbe, glazbenih sposobnosti - zaključio je.

Komentara 79

SE
senior12
19:47 20.12.2022.

Ruku na srce, dobar dio medija bi veličao Lovrena kad bi pjevao "njihove" hitove, ali pjesme kao "qurcem u čelo" i "mlohava ćuna" nisu njegov stil.

DA
dado8888
19:46 20.12.2022.

Jbt. Mi Hrvati u svojoj državi, ne smijemo pjevati hrvatske pjesme, hrvatskog glazbenika koji je oličenje domoljublja, stvarno smo banana država. Da je itko normalan u ovoj državi, Thompson bi ih dočekao na trgu i napravio spektakl. Kome smeta, granicece su otvorene, seli brate. Bravo za lovrena. MPT.

CR
CroViper
19:42 20.12.2022.

Puna podrška Lovrenu i dečkima. Što se tiče glazbene izvedbe, odlična je! Privatna zabava, pjevaju se sve pjesme i ni jedna NIJE zabranjena! Dali su možda trebali pjevati " Po šumama i gorama" i sl.!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije