Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u toulouse

Loša vijest: Antonija Mišura odlazi iz Hrvatske

'SPECIJAL MAX 20.06.2012., Slavonski Brod - Antonija Misura, atraktivna 23-godisnja hrvatska kosarkaska reprezentativka iz Sibenika.'
Foto: 'Ivica Galovic/PIXSELL'
1/7
18.04.2013.
u 19:52

Šest godina Šibenčanka je igrala u Jollyju i ovo joj je prvi inozemni angažman

Antonija Mišura, hrvatska košarkaška reprezentativka, nastavit će karijeru u francuskom Toulouseu. Nakon što je za šibenski Jolly igrala od 2007. do 2013. godine, prvi put odlazi u inozemstvo. U Francuskoj od naših već igraju Ana Lelas i Iva Ciglar.

Mišura je jedna od najboljih hrvatskih košarkašica, članica ženske reprezentacije koja je izborila povijesni nastup u Londonu na OI prošlog ljeta, gdje su bile desete. S reprezentacijom je osvojila broncu na Mediteranskim igrama 2009., a 2011. bile su pete na Europskom prvenstvu.

Zbog svog atraktivnog izgleda, plave kose i očiju te lijepog lica odavno je i u kategoriji najzgodnije sportašice u Hrvatskoj. Nakon što su je otkrili prošlog ljeta tijekom OI, mnogi svjetski mediji uvrštavali su je u sam vrh najatraktivnijih djevojaka iz svijeta sporta.

U svakom slučaju, sada će u pogledu na njezinu igru i figuru moći uživati francuski ljubitelji košarke.

>> Pogledajte zgodnu Antoniju Mišuru u ulozi zavodnice

>> Mišura druga najseksepilnija sportašica, odmah iza Alex Morgan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije