Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO BOLAN PORAZ

Ljutiti hrvatski izbornik: Neka se svi pogledaju u ogledalo! Olimpijske igre? Ovakvi ne možemo ništa

Zagreb: Okupljanje hrvatske rukometne reprezentacije uoči nastupa na turniru Gjensidige Cup 2024.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
12.05.2024.
u 18:11

- Moramo puno raditi ovo ljeto, svaki igrač mora biti dio treninga, a za mene pripreme počinju odmah - rekao je Dagur Sigurdsson nakon teškog poraza u Oslu od aktualnih svjetskih prvaka Danaca

Težak poraz, jedan od najtežih u povijesti naše reprezentacije doživjeli su hrvatski rukometaši u posljednjem kolu prijateljskoj turnira u Oslu. Danska je nadigrala izabranike Dagura Sigurdssona sa 37:22. Aktualni svjetski prvaci bili su prevelik zalogaj za ozljedama načetu i neuigranu hrvatsku vrstu. U prvom poluvremenu napadački kao da nisu postojali na terenu...

- Imali smo nevjerojatnih problema u napadu, s brzinom, snagom, agresivnošću, dodavanjima. Čak ni dobre šanse nismo realizirali. Prvi dio je bio katastrofalan za napad, primili smo jako puno golova iz kontre. Drugi dio je bio malo bolji, ali to nije dobro. Vrlo sam razočaran, jer nismo bili fizički na razini ozbiljnih protivnika kao Danska ili Norveška. Nismo bili spremni za ovo - rekao je Sigurdsson na kraju dvoboja i cijelog turnira.

Hrvatsku ovoga ljeta čeka nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, ali turnir u Norveškoj pokazao je da će se do najvećeg svjetskog sportskog događaja mnoge stvari u rukometnoj reprezentaciji morati ispraviti.

- Svaki igrač mora pogledati sam sebe. Moramo puno raditi ovo ljeto, svaki igrač mora biti dio treninga, a za mene pripreme počinju odmah. Moramo pronaći ljude koji će moći odraditi zacrtano. Nastup na Olimpijskim Igrama je zahtjevan, to je za početak pet utakmica u devet dana. A s ovakvom fizičkom spremom ništa nije moguće - zaključio je Sigurdsson za stranice Hrvatskog rukometnog saveza.

Komentara 2

SS
sokac sa drave
20:21 13.05.2024.

Nesto mi govori da bi izbornik Sigurdson mogao odustati i reci svima drago mi je da smo se upoznali.Sve po onom negledaj me predugo nismo jedno za drugo.

Avatar GF1
GF1
15:10 13.05.2024.

A ja mislio da su izbornici krivi, mjenjamo ih kao čarape. Pa ako je gospodin dosao pokupiti lovu i napraviti posao onda nema kukanja. To se ne iznosi u javnost nego se riješava sa ekipom. Pusti ti ogledala, zrcala i špigle…. Ajmo Hrvatskaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije