Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODBADANJA IKONA

Lineker 'bocnuo' englesku legendu zbog Haalanda: 'U ovom teškom trenutku mislim na njega'

Alan Shearer and Gary Lineker file photo
Owen Humphreys/PRESS ASSOCIATION
04.05.2023.
u 13:00

- Stvarno uživam u njegovom pristupu igri, volim njegovu želju i volim što je govorio o tome da ne spava noću kada ne zabija golove jer to je ono što pravi golgeter osjeća - kazao je Shearer.

Bivši engleski napadač Gary Lineker oglasio se na Twitteru s podbadanjem u smjeru svog kolege Alana Shearera, čiji je golgeterski rekord srušio Erling Haaland. Napisao je: 

- Rekord Premier lige za ErlingaHaalanda. 35 golova. To je ludo. Misli su uz @alanshearer u ovom teškom trenutku. Shearer je zatim odgovorio na tu šalu svojim mišljenjem o Haalandovom golgeterskom podvigu.

Bivši napadač je napisao: 

- Nisam mogao željeti da to pripadne boljem momku. Trebalo je samo 28 godina!!!! On je najbolji" - poručio je Shearer, uz mnoštvo emotikona pljeska.

Svakako nije iznenađenje vidjeti Shearera kako čestita senzaciji Manchester Cityja na njegovom postignuću. On je još u ožujku predvidio da će Haaland srušiti njegov rekord prije kraja prvenstva. 

- Stvarno uživam u njegovom pristupu igri, volim njegovu želju i volim što je govorio o tome da ne spava noću kada ne zabija golove jer to je ono što pravi golgeter osjeća - kazao je Shearer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije