Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UJEDINJENI

Lijepa Hrvatica ima važnu novost: Bačić pomaže u borbi protiv koronavirusa

Koronavirus Italija
Foto: Reuters/Pixsell
13.03.2020.
u 18:41

- I ja zajedno s Juventusom podržavam prikupljanje sredstava za bolnice u Torinu i Pijemontu. I vi možete dati svoj doprinos. Pokažimo da smo udaljeni, ali ujedinjeni.

Nogometaši Juventusa završili su u karanteni nakon što je otkriveno da je branič torinske momčadi Daniele Rugani zaražen koronavirusom.

A u Juventusovoj ženskoj momčadi je jedna Hrvatica. Doris Bačić ima 25 godina, brani za staru damu i hrvatsku reprezentaciju. A na Instagramu je poručila:

- I ja zajedno s Juventusom podržavam prikupljanje sredstava za bolnice u Torinu i Pijemontu. I vi možete dati svoj doprinos. Pokažimo da smo udaljeni, ali ujedinjeni.

Radi se o kampanji prikupljanja sredstava koju je pokrenuo Juventus i koja prikuplja novac za bolnice u regiji Pijemont čiji je glavni grad Torino. Cilj je prikupiti sredstva za kupovinu medicinskog materijala te pružiti podršku medicinskim ustanovama čije se osoblje posljednjih dana neumorno bori protiv koronavirusa.

Prvu donaciju od 300.000 eura zajednički su uplatili Juventus i igrači, a svi koji žele pomoći mogu to učiniti OVDJE.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
20:36 13.03.2020.

Se pet al bi ja nekak rajše vidjel Lile kak išče pomoč >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije