Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NADA JOŠ POSTOJI

Dinamovi juniori 'na iglama', stiže odluka Uefe o izbacivanju iz Lige prvaka

Juniori Dinama
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
29.02.2016.
u 07:00

Nada u Uefinu milost još uvijek postoji, iako su pravila više nego jasna po ovom pitanju

Dinamovi juniori i njihov trener Mario Cvitanović nisu spavali ove noći, ali ne zbog dodjele Oscara, već činjenice da će tijekom današnjeg dana doznati igraju li protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka.

Nada u Uefinu milost još uvijek postoji, iako su pravila više nego jasna po ovom pitanju. No riječ je o maloljetnicima, novčane nagrade ne postoje i Anderlecht se nije žalio na igranje Matije Fintića. Sve to u nekakvom fair playu ide u prilog modrima, no pedantna UEFA teško da će si dopustiti presedan i ostaviti prostor za neke buduće propuste klubova.

Šteta je samo u svemu ovome što sporni Fintić nije bio čovjek odluke u velikoj pobjedi od 2:0 jer ušao je u igru kod već konačno postavljenog rezultata, svega sedam minuta do kraja!

– Nevjerojatno je da mi se dogodilo nešto tako banalno. Ima tisuću stvari koje gledaš, na koje paziš iako su puno manje važne, a ovo je ono što misliš da ne možeš propustiti. I onda se baš to dogodi. Nevjerojatno je da mi se dogodilo nešto tako banalno. Ima tisuću stvari koje gledaš, na koje paziš iako su puno manje važne, a ovo je ono što misliš da ne možeš propustiti. I onda se baš to dogodi – rekao je za Večernji list tehnički tajnik nogometne škole Anđelko Ivanjko, odgovorna osoba za propust.

Suspendiran je zbog svoje pogreške do daljnjeg, no to Dinamu ništa ne može pomoći, kao ni ovoj zlatnoj generaciji, kojoj je ovo bila posljednja prilika da ovako na okupu naprave nešto u juniorskoj Ligi prvaka. Dogodine će biti u konkurenciji za prvu momčad, neki će završiti na posudbama, neki u drugim klubovima...

>> Ja sam kriv što je Fintić igrao, Uefa će nas vjerojatno izbaciti iz Lige prvaka

Hoće li UEFA izbaciti Dinamo iz Lige prvaka?

Komentara 3

Avatar Abcda
Abcda
11:29 29.02.2016.

Ovo meni smrdi na "svastiku br 2 " .....

DB
dbilic78
11:29 29.02.2016.

Direktor Anderlechta je izjavio ako izbace Dinamo da ne zeli da igraju protiv Barcelone jer to nisu zasluzili, sa su regularno pobjedili i da ne zeli zamisliti suze na licima te djece, RESPECT

GR
graf
12:01 29.02.2016.

TKO ĆE ODGOVARATI I KAKO?????????????????????? Anđelka treba objesiti na Trgu sv.Marka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije