Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počivao u miru

Legendarni kečer, čovjek u čiju je čast Al Bundy dobio prezime, pronađen je mrtav

King Kong Bundy
Foto: Screenshot
06.03.2019.
u 10:53

Vrhunac karijere dosegnuo je 1986. godine kada je dobio prigodu boriti se za naslov protiv Hulka Hogana

Legendarni profesionalni hrvač Christopher Alan Pallies, svijetu poznatiji kao King Kong Bundy, pronađen je mrtav. Tužnu je vijest američkim medijima potvrdio njegov dugogodišnji prijatelj i promotor David Herro.

Bundy je umro u 62. godini, a javnosti još uvijek nije poznato što je uzrok smrti.

King Kong Bundy Svjetskoj hrvačkoj federaciji (WWF) je pristupio 1981. godine, te je bio ponajveći promotor tog sporta osamdesetih godina prošlog stoljeća.

>>> Upoznajte nježniju stranu Cro Copa

Vrhunac karijere je dosegnuo 1986. godine kada je dobio prigodu boriti se za naslov protiv Hulka Hogana. Obožavatelji WWF svijeta su oduvijek bili fascinirani njegovom pojavom budući da je bio visok 193 centimetra i težak 208 kilograma.

Hrvanja se privremeno ostavio krajem istog desetljaća, ali mu se i nakratko vratio 1994. godine. U američkoj je kulturi bio toliko omiljen da su autori serije Bračne vode glavnim junacima prezime Bundy dali u njegovu čast.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije