Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽASNUT AGRESIJOM

Legenda ukrajinskog nogometa: Ni o čemu više ne razmišljam osim kako pomoći Ukrajini

03.03.2022.
u 13:36

- Imamo izbjeglice, potrebna nam je humanitarna pomoć. Potrebna nam je medicinska pomoć, pomoć u hrani.

Bivši napadač ukrajinske reprezentacije Andrij Ševčenko pozvao je na slanje više pomoći za žrtve ruske invazije na njegovu domovinu.

Ševčenko kojeg se smatra najboljim nogometašem u povijesti Ukrajine, kazao je da su UEFA i FIFA učinile pravu stvar izbacivši Rusiju iz međunarodnih natjecanja, iako je sport sad zadnja stvar na koju misli u ovom trenutku.

- Imamo izbjeglice, potrebna nam je humanitarna pomoć. Potrebna nam je medicinska pomoć, pomoć u hrani - rekao je Ševčenko koji je odigrao 11 utakmicu u dresu ukrajinske reprezentacije.

- Nogomet ne postoji više za mene. Ne razmišljam o njemu. Nije vrijeme za to... Koncentriran sam od trenutka kada se probudim da razmišljam o tome kako mogu pomoći svojoj zemlji, što mogu učiniti.

>>> Torcida podržala Ukrajince

Komentara 1

Avatar YUKA1962
YUKA1962
14:19 03.03.2022.

Slava Ukrajini!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije