Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMULIRANJE

Legenda udarila po kapetanu Reala: 'I njemu je neugodno nakon ovoga'

Foto: Reuters
05.06.2017.
u 08:54

– Ne znam kako bih pogledao sina u oči da sam ovo napravio.

Legendarni branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand (38) žestoko je kritizirao braniča Reala Sergija Ramosa zbog simuliranja u finalu Lige prvaka.

Juventusov Juan Cuadrado dotaknuo je kapetana Reala koji je pao na pod i previjao se od bolova. Sudac je nasjeo na Ramosovo simuliranje i Kolumbijcu pokazao drugi žuti karton.

– Ramos je svjetska klasa, ali kad pogleda snimku, i njemu će biti neugodno – rekao je Ferdinand i dodao:

– Ne znam kako bih pogledao sina u oči da sam ovo napravio.

No, Ramosa kritike previše ne uznemiruju.

– Iznimno smo ponosni na ovaj klub. Napravili smo jako malo pogrešaka, što je ključ u finalima – poručio je Ramos.

Komentara 10

VI
vidigal
10:10 05.06.2017.

sergio ramos je jedno djubre , nema karakter, nije sportista, zaslutzio da ga naknadno uefa kazni...

BO
bozzika
11:37 05.06.2017.

sudac prodao tekmu,definitivno ga je pod poluvremenom posjetio netko s kuferom u njegovim odajama.Tko god misli da nije tako nek' ponovno pogleda tekmu pa će vidjeti kako je sudio prvo a kako drugo poluvrijeme,u drugome je svaki dodir Talijana svirao prekršaj tako da nisu ni mogli igrati,sve je zaustavljao,nije im dao da napadnu a Realu je sve dopuštao i čvrste startove a ta situacija s Ramosom je sramotna,igrača kojeg je trebao isključiti davnih dana a kamoli tada on isključi Juventusovog.Sramota svijetskim,ja da sam igrao pljunuo bi sudca u facu,uzeo mu crveni karton iz đepa i pokazao mu i otišao bih van.Inače sam navikao za Real do sudac nije počeo sa svojim igrokazom.

DU
Deleted user
09:49 05.06.2017.

Netko bi trebao kupiti nove naocale. Pa cak je i oko sokolovo potvrdilo da ga je nagazio. Vjerojatno ne tako jako ali dovoljno za zuti karton.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije