Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET DERBIJU

Legenda Hajduka stiže u Dinamovu ložu na najveći derbi. Bijeli ga već dulje vrijeme izbjegavaju

Zagreb: Premijera dokumentarnog filma Pariz - Moskva - Via Palermo
Marko Lukunic/PIXSELL
17.12.2023.
u 08:00

Aktualno vodstvo Hajduka baš i ne "šmeka" istinsku klupsku legendu Štimca, zamjeraju mu najviše njegov stav oko Našeg Hajduka. Pa će Štimac zato derbi gledati okružen dinamovcima

Među brojnim poznatim imenima iz sportskih krugova, na današnjem derbiju u Maksimiru bit će i Igor Štimac, legendarni igrač Hajduka, bivši izbornik Hrvatske, a posljednje četiri godine izbornik Indije. No, Igor Štimac neće biti u loži Hajduka, već će biti gost Dinama.  Naime, aktualno vodstvo Hajduka baš i ne "šmeka" istinsku klupsku legendu Štimca, zamjeraju mu najviše njegov stav oko Našeg Hajduka.

GALERIJA Gužva pred Maksimirom zbog kupnje karata

Zagreb: Premijera dokumentarnog filma Pariz - Moskva - Via Palermo
1/13

A on je takav da Štimac smatra kako Naš Hajduk nije dobar za klub, a tu udrugu često naziva "fantomskom". Kada je pak nedavno Štimac došao na kup utakmicu Hajduka u Pločama, dio navijača bijelih vrijeđalo ga je na tribinama. Možda i zbog tog incidenta je Štimac derbi odlučio gledati iz lože Maksimir, koja inače pripada simpatizerima Dinama. Ali, ne sumnjamo da će, okružen navijačima Dinama, on istinski navijati za svoj najdraži klub - Hajduk.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Štimac je nedavno bio i na operaciji srca, ugradio je dva stenta. S indijskom reprezentacijom osvojio je dva Južnoazijska prvenstva, interkontinentalni kup i turnir "Tri nacije", a sredinom listopada produžio je ugovor za još dvije godine.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
dugiarap
10:54 17.12.2023.

Jednoumlje, sekta nevoli drugačije mišljenje, samo u jogurtani

PV
prcko.vita
09:38 17.12.2023.

Neka specijalaca i samo neka uzmu one deblje pendreke i samo po bubrezima, pa da vidimo tko će raditi nerede po Hrvatskoj i njenim stadionima.

PA
Pašić
09:21 17.12.2023.

Štimcu neće pasti kruna s glave jer ga "Bijeli" izbjegavaju. Ali bi se "Bijeli" trebali zapitati o svojim rezultatima i zašto Hajduk ne napreduje niz godina. Hajduk bi trebao igrati u Europi a ne da se muči čak i u domaćem prvenstvu. Pametno vodstvo bi trebalo razmisliti o tome što im govore kritičari, pogotovo dokazani hajdukovci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije