Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Križanac predvodit će obranu Zenita

Križanac: Suigračima ću dati slane srdele, ali nakon utakmice

'03.11.2010.,Split:Hotel Lemeridien igraci zenita stigli u hotel uz pratnju specijalne policije Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
04.11.2010.
u 09:15

Bit će poseban osjećaj istrčati na Poljud nakon 11 godina, Hajduk je moj klub, ali ja sam profesionalac, kaže Križanac

Pod velikim mjerama sigurnosti, specijalci su vrebali iza svakog grma, nogometaš Zenita sitigli su u Split. Smjestili su se u hotel Lav Le Méridien. A najzanimljivije ime među njima bio je naš Ivica Križanac. Omišanin je stigao nadomak svoga grada, ali neće stići skoknuti kući.

– Došli smo bez sedmorice igrača (Bruno Alves, Hubočan, Dany, Zirjanov, Keržakov, Birstrov i Širokov, nap. a.), ali i dalje imamo ozbiljnu momčad i u Split smo došli ostvariti rezultat – rekao je Križanac.

Strateg Zenita doveo je momčad praktično bez glavnih zvijezda, njemu je važnija utakmica protiv Sibira u kojoj Zenit može osigurati titulu prvaka. A Križanac će na Poljudu istrčati nakon 11 godina.

– Bit će to poseban osjećaj, doći će dosta mojih Omišana. Hajduk je moj klub, navijam za njega od rođenja. Ali, ja sam profesionalac, takve te utakmice uvijek dočekaju u karijeri, ali moraš znati tko te plaća – kazao je Križanac.

U Hajduku se nadaju da bi Križanac svoje suigrače prije utakmice mogao odvesti na slane srdele i pršut, pa da budu žedni i da teško trče na utakmici.

– Plaćen sam vrhunski, mi na Poljudu idemo na pobjedu, a poslije utakmice suigrače ću, ako već hoćete, odvesti na slane srdele – zaključio je Ivica Križanac.

Komentara 2

NN
NNN333444
09:28 04.11.2010.

Autor: Ozren Maršić Cestitam za text ,stvarno ste me nasmijali sa ovim slanim srdelama

MA
Majur
09:36 04.11.2010.

\"Zgodna\" slika policajaca........ajd da vidim i to cudo pa da prave nerede rusi i srbi po gradu ili stadionu-:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije