Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA GORICU

Kristijan Lovrić već je na putu za Osijek, poznato i koliko će godišnje zarađivati

Kristijan Lovrić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
15.02.2022.
u 17:35

Lovrić bi, prema mnogim navodima, trebao potpisati višegodišnji ugovor s Osijekom težak 300 tisuća eura godišnje plaće.

Jedan od najboljih igrača Gorice Kristijan Lovrić (26) uskoro će potpisati za Osijek. Doznajemo da je Lovrić već na putu za Gradski vrt, odradit će liječnički pregled i zatim potpisati ugovor.

Lovrić bi, prema mnogim navodima, trebao potpisati višegodišnji ugovor s Osijekom težak 300 tisuća eura godišnje plaće. To će biti posao ukupno težak najmanje dva milijuna eura uz bonuse od sljedećeg transfera.

Gorički napadač ostvario bi tako jedan od najvećih izlaznih transfera u povijesti kluba. Najveći transfer i dalje je prodaja nigerijskog napadača Iyayija Atiemwena koji je u Dinamo prodan za nešto više od 2.5 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 1

RS
rasta sev
18:16 15.02.2022.

Prevarili Lovrića ili je i on malo mutav kad je pristao za tako malu plaću ići u Osijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije