Naslovnica Sport Košarka

Košarkaši kod šefa europskog nogometa, Čeferina zanimaju iskustva iz ABA lige

Čeferina je, navodno, jako zanimalo iskustvo igranja regionalne lige pa je zvao svoje Slovence, Hrvate i Srbe koji igraju ABA ligu, ali i Litavce koji su istupili iz (ruski dominantne) VTB lige
06. ožujka 2019. u 22:11 1 komentara 238 prikaza
Čeferin i Vranković
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/2

Pomalo neobičan radni sastanak održao je u srijedu predsjednik Uefe Aleksandar Čeferin. Naime, čelni čovjek europskog nogometa primio je predstavnike četiriju nacionalnih košarkaških saveza.

Aco Petrović BIVŠI IZBORNIK Aco otkrio tajnu o sukobu Rađe i Ukića: 'Očito je netko imao preveliki ego'

A pored predstavnika njegove Slovenije, Litve i Srbije, u tom pozvanom društvu našao se i glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Josip Vranković. Čeferina je, navodno, jako zanimalo iskustvo igranja regionalne lige pa je zvao svoje Slovence, Hrvate i Srbe koji igraju ABA ligu, ali i Litavce koji su istupili iz (ruski dominantne) VTB lige.

Glavni operativac krovne hrvatske košarkaške kuće imao je tako priliku upoznati se s načinom rada u Uefi, a s obzirom na to da ga u istom gradu (Ženeva) sljedeći tjedan čeka sastanak s vodećim ljudima Svjetskog košarkaškog saveza bit će to prilika da novi glavni tajnik Fibe Andreas Zagklis i njegovi suradnici uvide u kakve je probleme njegov prethodnik uveo igračkom bazom male košarkaške države kao što su Slovenija i Hrvatska koje se nisu uspjele plasirati na Svjetsko prvenstvo. 

>> Pogledajte što su iz HKS-a poručili nakon poraza u rujanskim kvalifikacijama

Financije
HIF
Morate potrošiti BUDŽETE ZA EDUKACIJE? Ovdje pronađite najbolje programe!
  • Avatar comandante
    comandante:

    Josip će im objasniti kako to sve sa njim savršeno funkcionira, hahahahahhaah