Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAKOVITA IZJAVA

Kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije: 'Kao navijač Partizana, volio bih da prođu dalje'

Beograd: Utakmica 15. kola Turkish Airlines Eurolige između KK Crvena zvezda Meridianbet Beograd i KK Real Madrid
Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSE
21.03.2024.
u 08:42

'Zna se kakva nas atmosfera čeka u Beogradu, ali nama domaćima, meni i Džananu Musi iz Bosne, to ne predstavlja pritisak. Beograd je poznat po tome da je tamo sjajna atmosfera na utakmicama, jedna od najboljih', rekao je Hezonja,

Mario Hezonja je na zadnjem okupljanju hrvatske reprezentacije nosio kapetansku vrpcu. Sjajni igrač madridskog Reala u odsutstvu naših NBA-igrača u recentnom prozoru za reprezentacije bio je kapetan u ogledima s Francuskom i Ciprom, na početku kvalifikacija za Eurobasket 2025. godine. Podsjetimo, Hrvatska je u Brestu poražena od Francuske, a potom je u Rijeci pobijedila Cipar.

Hezonja je ovoga četvrtka u Beogradu, gdje će njegov Real igrati utakmicu 31. kola Eurolige protiv Partizana. Pobijedi li, Real će i matematički potvrditi prvo mjesto na kraju regularnog dijela sezone, a Partizanu je ova utakmica jako bitna. Sastav Željka Obradovića bori se za desetu poziciju, onu posljednju koja vodi u play-in. Gužva u borbi za to mjesto jako je velika, a Partizanu bi pobjeda nad favoritom za europsku krunu dobro došla.

Hrvatski kapetan dobio je priliku najaviti meč s Partizanom, a u najavi se predstavio kao navijač beogradske momčadi.

- Zna se kakva nas atmosfera čeka u Beogradu, ali nama domaćima, meni i Džananu Musi iz Bosne, to ne predstavlja pritisak. Beograd je poznat po tome da je tamo sjajna atmosfera na utakmicama, jedna od najboljih. Nama je to bitna utakmica, ali Partizanu je najbitnija ove sezone. Kao njihov navijač volio bih ih vidjeti u nokaut-fazi - rekao je Hezonja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije