Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Kao nitko: četvero naših u osmini finala!

Ana Konjuh
anakonjuh.net
22.01.2013.
u 18:21

Nove četiri hrvatske pobjede na Australian Openu, doduše u juniorskom dijelu

Ana Konjuh i Kanađanka Zhao u drugom su kolu turnira parova sa 6:3, 6:1 nadjačale Brazilku Maiau i Talijanku Pairone. Franko Miočić i Rus Hačanov bili su bolji sa 2:6, 6:3, 10:7 od našeg Borne Ćorića i Srbijanca Djere.

U pojedinačnoj konkurenciji pobjede su izborili 17-godišnji Miočić (6:4, 6:4 protiv Nijemca Marterera) i njegova vršnjakinja Adrijana Lekaj (2:6, 6:3, 6:4 protiv Srbijanke Jorović). Njih su se dvoje tako pridružili Ani i Borni u osmini finala. Ni jedna druga zemlja nema toliko predstavnika među 16 najboljih, Australci nas slijede s tek tri.

Novak Đoković u četvrtfinalu velikih svladao je Tomaša Berdycha sa 6:1, 4:6, 6:1, 6:4 (u polufinalu ide na Ferrera), pa je bio raspoložen za priču.

– Nakon petosatnog dvoboja s Wawrinkom bio sam potrošen i fizički i psihički i emocionalno. Zaspao sam tek u pet ujutro i potom spavao do dva i pol poslijepodne – kazao je Đoković ne želeći otkriti kako se oporavljao. No, prokazao ga je Lleyton Hewitt.

– Mislio sam da će to biti naša tajna. Da toplo-hladne kupke pomažu oporavku mišića.

Rezultati, četvrtfinale – tenisači: Ferrer – Almagro 4:6, 4:6, 7:5, 7:6 (4), 6:2; tenisačice: Li – A. Radwanska 7:5, 6:3, Šarapova – Makarova 6:2, 6:2. (af)

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
06:52 23.01.2013.

Kad vidim Đoković gdje dere majice, urliče usta otvorenih kao nilski konj, lupa se šakama o prsa, odmah mi napamet padnu Goldberg ili Hogan iz onih kečera na DSF-u nekoć. Dakle, bijes izazvan uporabom steroida ili tome slično. Eto, meni se tako čini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije