Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokomotiva

Jurčić: Nemam se potrebu dokazivati Mamiću i Halilhodžiću!

'01.04.2011., Zagreb - Nogometna utakmica 23. kola Prve HNL izmedju NK Lokomotiva i NK Split. Krunoslav Jurcic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
09.04.2011.
u 08:20

Svoj posao u Dinamu radio sam korektno, a što mogu ako drugi misle drugačije, ističe Lokomotivin trener Krunoslav Jurčić.

– Krunoslav Jurčić koncentriran je samo na Lokomotivu, ne "peru" ga posebne emocije iako će na suprotnoj strani danas stajati njegov bivši klub Dinamo (18 sati).

– Ne osjećam ništa posebno. Za mene je to utakmica kao i svaka druga. Ne treba posebno motivirati ni jednu momčad u Hrvatskoj za utakmice protiv Dinama, pa tako niti Lokomotivu. Veliki broj tih igrača vezan je ugovorom za modre – kaže Jurčić.

Imate li vi poseban motiv da se dokažete kolegi sa suprotne strane Vahidu Halilhodžiću ili Zdravku Mamiću' 
– Ne, apsolutno ne. Ja sam svoj posao u Dinamu obavljao dobro i nemam se potrebu nikome dokazivati. To je moj osjećaj, a ako drugi misle drugačije...

Jeste li proteklih dana kontaktirali s modrim taborom, Mamićem, Halilhodžićem...?

– Čitavih tjedan dana nisam bio u Maksimiru.

Ne postaje li polako dosadna Dinamova dominacija u prvenstvu?

– Točno je, ali čini mi se da Dinamo ima puno slabiju konkurenciju u proteklih nekoliko godina. Lani ste imali jake Cibaliju, Karlovac, Šibenik i Hajduk koji su ostali bez nekolicine jakih igrača.

Hajduk nikako ne uspijeva pronaći način na koji će se suprotstaviti Dinamu.

– Suosjećam sa svojim prijateljem Goranom Vučevićem. Ali ništa drugo nije se ni moglo očekivati jer nisu reagirali kad su ostali bez najvažnijih igrača. Bez ulaganja u momčad ne možete očekivati napredak. Ne može se u dva mjeseca stvoriti igrače. Kad gledate Ligu prvaka, vidite samo gotov proizvod i vrhunske momčadi i vrhunsku igru, no iza toga stoji dugogodišnje ulaganje. Iako ni to nije garancija. Šahtar nemilosrdno ulaže zadnjih 15 godina i onda primi pet komada - zaključio je Krunoslav Jurčić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije