Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA MLADIH

Juniori Hajduk idu na Atlético Madrid! Bit će to teška bitka za osminu finala

Luka Stanzl/PIXSELL
14.12.2021.
u 12:45

Madriđani su u skupini B Lige prvaka mladih ostvarili tri pobjede, remi i dva poraza te su skupili samo bod manje od pobjednika te grupe Liverpoola.

Juniori Hajduka saznali su suparnika u jednoj utakmici play-offa Lige prvaka mladih koja će se odigrati na Poljudu, 8. ili 9. veljače iduće godine.

Na ždrijebu u Nyonu juniori Hajduka, aktualni hrvatski prvaci, za suparnika su mogli dobiti jednu od drugoplasiranih momčadi po skupinama LP mladih, a dobili su - madridski Atletico. Pobjednik tog susreta plasirat će se u osminu finala ovog natjecanja.

Madriđani su u skupini B Lige prvaka mladih ostvarili tri pobjede, remi i dva poraza te su skupili samo bod manje od pobjednika te grupe Liverpoola.

Podsjetimo kako je Hajduk, ranije ove sezone, u prvom kvalifikacijskom kolu (put nacionalnih prvaka) izbacio Škendiju, predstavnika Sjeverne Makedonije s ukupnih 5:1, dok je nakon toga nadjačao bjeloruski Minsk (ukupnih 4:1). U te četiri utakmice sjajno je igrao Filip Čuić koji je ukupno zabio šest golova.

Osminu finala Lige prvaka mladih već su izborili PSG, Juventus, Liverpool, Manchester United, Benfica, Real Madrid, Red Bull Salzburg i Sporting, sastavi koji su bili najbolji u svojim skupinama (put Lige prvaka).

Liga prvaka mladih (play-off): Hajduk - Atletico Madrid, Midtjylland - Club Brugge, Rangers - Sevilla, Empoli - Borussia Dortmund, Deportivo La Coruna - Dinamo Kijev, Genk - Chelsea, AZ Alkmaar - Villarreal, Žilina - Inter.

Komentara 2

HR
hrvat123
07:50 15.12.2021.

i ja sam Dinamovac ali navijam za sve kategorije Hajdukovih timova kad igraju protiv bilo kojeg stranog kluba i to navijam istim zarom ko i za Dinamo ali ja navijam bas za sve nase timove i sportase kad se natjecu sa bilokojim strancima i zato velim - naprijed Hjduk !

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
15:48 14.12.2021.

Navijač sam Dinama ,a bilim tićima želim da dođu što dalje u natjecanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije