Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI DERBI

Jug po treći put ove sezone bolji od Mladosti

Maro Joković
Zvonimir Pandža
20.03.2010.
u 21:04

- Sputala nas je i ta borba za četvrto mjesto i Final Four koje još uvijek nije nedostižno - istaknuo je Emil Nikolić.

Učenik je po treći put ove sezone pobjedio učitelja. Nakon uvjerljive pobjede u prvom dijelu Jadranske lige i neizvjesne u finalu Kupa Hrvatske, Elvis Fatović, trener Juga CO po treći put bio je bolji od Emila Nikolića, svojeg bivšeg trenera koji sada vodi Mladost. Ovaj put je to bilo rezultatom 11:8 (3:1, 4:3, 1:2, 3:2) s time da su Dubrovčani praktično od početka kontrolirali utakmicu. U 6. minuti bilo je 3:1, a nakon toga se Zagrepčani više nisu uspjeli približiti na manje od dva gola zaostatka.

- Jug je bio bolji točno onoliko koliko rezultat pokazuje. Mi smo u nekoliko navrata imali priliku vratiti se u igru, ali nismo odigrali dobro. - naglasivši kako će Jug morati bolje odigrati protiv Barcelonete u četvrtfinalu Eurolige misli li upisati još jedan uspjeh.

- Sigurno kako ćemo protiv Barcelonete morati bolje odigrati pogotovo u fazi s igračem više i povratkom u obrani. Ovu utakmicu smo imali priliku rješiti puno ranije, ali uvijek smo dopuštali Mladosti da se vrati na pristojan zaostatak - komentirao je trener Juga Elvis Fatović.

Inače, najuspješniji u redovima Juga bio je Maro Joković s 4 pogotka, a kod Mladosti su Petković  i Buljubašić postigli po tri pogotka. Jug se ovom pobjedom učvrstio na prvom mjestu Jadranske lige.

JUG CO – MLADOST 11:8 (3:1, 4:3, 1:2, 3:2)

Dubrovnik, bazen u Gružu, gledatelja 1000

Suci: Brala i Franulović  (oba Rijeka)

JUG CO: Vićan (6 obrana), Vranješ, Bošković 1, S.Sukno 1, Joković 4, Seman 1, Marković, Bušlje 1, I.Sukno, Dobud 2, Drobac, Obradović, Nižić, Ivanković

MLADOST: Brzica, Živković, Babić, Letica, Petković 3, Milaković, Zubčić, Martinić, Vukičević, Muslim 2, Hinić, Buljubašić 2, Pavić (6 obrana), Lončar

IGRAČ VIŠE: Jug CO 5/11, Mladost 4/9

TRI OSOBNE POGREŠKE: Letica 14’, Milaković 29’

ISKLJUČENJE S PRAVOM ZAMJENE: Drobac 13’

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije