Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europsko prvenstvo U-19

Jozak: Skupina je teška, ali vjerujem da ćemo biti pravi

Romeo Jozak, Nenad Gračan
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.04.2016.
u 14:53

- Ono što je sigurno jest da će naši igrači, pa čak i zbog psihološkog momenta zbog činjenice da se radi o velikim reprezentacijama, morati biti svaku utakmicu maksimalno unutra.

Hrvatska U-19 jučer je saznala da će na Europskom prvenstvu, koje se u srpnju igra u Njemačkoj, igrati u skupini s Engleskom, Francuskom i Nizozemskom. Skupina je iznimno teška, a u polufinale prolaze dvije najbolje plasirane reprezentacije.

Izbornik Ferdo Milin skupinu je ocijenio teškom, ali motivirajućom, a slično razmišlja i tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak.

- Smatram da je svima jasno da je ždrijeb vrlo težak, međutim, sve reprezentacije koje se plasiraju na Europsko prvenstvo čine težak ždrijeb, bili to i Austrijanci kao nešto laganiji suparnici. No, sve je to isto jer su sve reprezentacije jednako kvalitetne,, rekao je Jozak za stranicu HNS-a pa dodao:

- Ono što je sigurno jest da će naši igrači, pa čak i zbog psihološkog momenta zbog činjenice da se radi o velikim reprezentacijama, morati biti svaku utakmicu maksimalno unutra. Iz tog se razloga ne bojim da ćemo biti pravi. Teško je ipak zajamčiti rezultat, no cilj je jasan, a to je plasman na Svjetsko prvenstvo. Sve ostalo vidjet ćemo na Euru u Njemačkoj

Komentara 4

KA
kajinx
17:43 13.04.2016.

...a u polufinale prolaze dvije najbolje plasirane reprezentacije. Ovo ne razumijem.

Avatar oliver 7
oliver 7
21:36 13.04.2016.

Ah Romeo ...komesare

DU
Deleted user
21:37 13.04.2016.

jozak mamamamic misli ti si marioneta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije